Inspiratie: Pinterest kapsels voor lang haar

pinterest kapsels voor lang haar

Zoals jullie wellicht weten, ben ik gek op Pinterest. Ik vind het een geweldig middel om inspiratie op te doen voor DIY’s, make-up looks maar ook voor inspiratie om wat leuks te doen met mijn lange lokken. Kijk je mee naar mijn inspiratie post met Pinterest kapsels voor lang haar?

Pinterest kapsels voor lang haar

Ik heb dus best lang haar. Daarnaast is het ook vrij dik. Mijn haar los dragen vind ik niet fijn. Het waait altijd in mijn gezicht en ik heb de hele tijd het gevoel dat ik het achter mijn oren moet doen. Wat er dan meestal gebeurt? De paardenstaart… Of als ik even wat meer tijd neem, soms een zijvlecht. Handig, want mijn zoontje kan niet met mijn haar aan de haal en het waait buiten niet in mijn gezicht. Maar een beetje saai is het wel. Ik was op zoek naar wat inspiratie, zie hieronder welke voorbeelden ik allemaal vond!

pinterest kapsels voor lang haar

Deze lijkt me niet heel lastig na te maken. Je haar is wel uit je gezicht, maar dan op een elegante manier.

pinterest kapsels voor lang haar knot met vlecht

Deze vind ik zo tof! Een beetje funky ook wel. Maar dat invlechten op zijn kop lijkt me nog best lastig!

pinterest kapsels voor lang haar zijvlecht

De zijvlecht maak ik zelf ook nog wel eens, maar deze met invlecht en vissegraad aan het staartje vind ik toch wel heel erg mooi!

pinterest kapsels voor lang haar hanenkam

Deze vind ik erg stoer. Ik denk dat je deze ook met een hele staart kunt maken als je helemaal geen losse haren wil.

pinterest kapsels voor lang haar half los

Dit vind ik ook echt zo mooi! Wel met meer losse haren, maar het is in elk geval wel uit je gezicht. Ik ben bij dit soort kapsels altijd alleen bang dat het bij mij niet goed blijft zitten.

Eerlijk is eerlijk, sommige kapsels zijn wel een uitdaging en vergen denk ik ook de nodige oefening. Maar sommige ideetjes zijn helemaal zo moeilijk niet en zorgen er voor dat je haar er toch leuk en verzorgd uitziet. Misschien ga ik sommige van deze haarstijlen binnenkort wel even uitproberen, net als ik laatst deed met een make-up look van Pinterest 😉

Waar gebruik jij Pinterest allemaal voor? En volg je mij al?? –> klik!

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube