Kruidvat Beauty and the Beach event

Kruidvat beauty and the beach event

Blogcollega Mieke werd laatst uitgenodigd voor het Kruidvat Beauty and the Beach event. Helaas kon ze zelf niet aanwezig zijn. Ze vroeg mij of ik voor haar in de plaats wilde gaan. Natuurlijk wilde ik dat! Ik dropte mijn jongetjes voor een paar uurtjes bij oma en ging met de auto richting Amsterdam. Leuk om weer een uitje te hebben na lange tijd 😉 Tijdens dit evenement maakte ik samen met andere bloggers en influencers kennis met de allernieuwste producten.

Kruidvat Beauty and the Beach event

Uiteraard heb ik tijdens het event een hoop foto’s gemaakt. Een uitgebreid verslag is vandaag te lezen op de website van Mieke: Mieksmind.nl. Klik dus snel even door om meer te weten te komen over de nieuwste Kruidvatproducten. (Er zitten echt weer een paar hele interessante dingen tussen!) Dankzij de goedgevulde goodybag liggen er nu ook weer een paar te reviewen producten in mijn kast. Binnenkort lees je dus zeker meer over de nieuwe Kruidvat spulletjes. Miek, nogmaals bedankt dat ik in jouw plaats deel mocht nemen aan deze leuke middag!

Kruidvat-beauty-and-the-beach-event-chill

Ter afsluiting nog even een maffe foto van mezelf waarbij ik even in de relaxstand ging tijdens mijn middagje zonder kids 😉

 

Save

Save

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube