Kruidvat filialen die MUA verkopen

Kruidvat filialen die MUA verkopen

Laatst schreef ik een review over een blush van het budgetmerk MUA. Een aantal geselecteerde Kruidvat filialen verkoopt dit merk. Benieuwd of er een filiaal bij jou in de buurt zit? Vandaag deel ik een lijst van de Kruidvat filialen die MUA verkopen!

Kruidvat filialen die MUA verkopen

De afkorting MUA staat voor Make-up Academy. Dit Britse merk verkoopt allerlei make-up tegen betaalbare prijzen. Ik heb naast de MUA blush die ik dus laatst reviewde (hoe kan het ook anders…) een aantal oogschaduwpaletten van dit merk in mijn bezit. Deze bevallen mij nog steeds erg goed. De prijs/kwaliteit is prima. Ze schijnen ook erg fijne lipsticks te hebben, die heb ik zelf nog niet geprobeerd.

mua blush review

Ben je benieuwd of de Kruidvat bij jou in de buurt MUA verkoopt? Check dan de lijst van Kruidvat filialen die MUA verkoopt. (klik op de link!) Je kunt uiteraard ook MUA producten online kopen bij Kruidvat.nl.

Ben jij fan van MUA? Welk product vind jij het fijnste?

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube