Kruidvat I Heart Makeup shoplog

kruidvat shoplog i heart makeup

Vorige week was de Kruidvat weer eens aan de beurt voor een bezoekje. Ik wandelde, geheel legitiem (!) naar binnen omdat ik dringend een tube Bepanthen nodig had voor de dagelijkse verzorging van mijn zoontje. Daarna wandelde ik weer naar buiten met nog een paar items (die verrekte aanbiedingen ook!) die ik vandaag bespreek in deze Kruidvat I Heart Makeup shoplog. *

Essence lipliner

Nadat ik de Bepanthen had gevonden, bevond ik me vlakbij het make-up pad (oh-oh…). Ik dacht: ik kan nog wel één zo’n Essence lipliner meenemen. De rode die ik de vorige keer kocht, vind ik erg fijn en gebruik ik heel vaak. Dus ik schuifelde door naar de display van Essence. Ik koos voor de kleur 06 Satin Mauve. Het is een beetje een rose-paarse achtige kleur, ik denk dat deze mooi past bij het Bourjois palette dat ik onlangs heb aangeschaft.

kruidvat i heart makeup shoplog essence lipliner
Essence lipliner 06 Satin Mauve, € 0,99

Essence I love colour intensifying eyeshadow base
Tja, en toen ik toch bij de Essence producten stond, nam ik ook gelijk maar een nieuwe oogschaduwbasis mee. Ik heb de I love stage eyeshadow base al een tijdje naar tevredenheid in gebruik. De naam van deze (volgens mij redelijk nieuwe?) oogschaduwbasis die ik nu scoorde, doet vermoeden dat het de kleur van je oogschaduw intensiever maakt. Ik wil dit graag gaan testen in combinatie met het Flawless Matte palette van Makeup Revolution omdat ik bij deze oogschaduw niet supertevreden was over het pigment.

kruidvat i heart makeup shoplog essence eyeshadow base
Essence I love colour intensifying eyeshadow base, € 2,59

I Heart Makeup
Oké, toen ging het pas echt mis 🙂 Ik zag dat Kruidvat de I Heart Makeup chocolate palettes in de aanbieding had… Online kosten deze meestal rond de 10 euro, ik kon ze nu meenemen voor € 7,99 per stuk. Die twee euro korting gaf de doorslag en was dus genoeg voor mij om me te laten verleiden. Ik heb hele goede reviews gelezen over deze snoepjes van paletten en wil ze graag testen. (Er komt dus zeker nog een review online!) Ik heb een tijdje staan twijfelen en heb uiteindelijk twee palletjes uitgekozen, namelijk Salted Caramel en Naked Chocolate. Eigenlijk wilde ik ook graag de roze variant hebben, maar die was op. (En dat is maar goed ook, want mijn stash is eigenlijk al tot de nok toe gevuld met oogschaduwpaletten…)

kruidvat shoplog i heart makeup salted caramel 1

kruidvat shoplog i heart makeup salted caramel 2

Het Salted Caramel palette bevat naast bruintinten ook mooie roze en oranje kleurtjes en ook wat mosgroen en blauw.

kruidvat shoplog i heart makeup naked chocolate 1

kruidvat shoplog i heart makeup naked chocolate 2

Het Naked Chocolate palette is meer een nude palette met bruin- en goudtinten.

Zijn ze niet prachtig? Ik heb echt al zin om ze uit te proberen.
Zo, dat was mijn Kruidvat shoplog voor deze keer. Heb jij nog leuke producten gescoord bij Kruidvat?

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht en heb geen geld gehad voor het reviewen van de producten.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube