Kruidvat roterende warme luchtborstel review

Kruidvat roterende warme luchtborstel review

Tijdens het Kruidvat event dat ik laatst bijwoonde, ontving ik onder andere de Kruidvat roterende warme luchtborstel. Ik (als echte leek op dit gebied!) heb hem voor je uitgeprobeerd en vandaag laat ik weten wat ik er van vind ik deze review.

Kruidvat roterende warme luchtborstel review

Kruidvat heeft sinds kort een hele lijn aan haarstylingtools in het assortiment. De producten zien er hartstikke mooi en professioneel uit maar hebben wel een echte Kruidvatprijs. Deze warme luchtborstel kost bijvoorbeeld slechts € 24,99. (Je kunt ook een föhn, stijltang en een krultang bij Kruidvat krijgen.)

Kruidvat roterende warme luchtborstel review verpakking

Kruidvat roterende warme luchtborstel verpakking & functies

Ik vind de verpakking er wel stijlvol uitzien met het zwart en de zilveren en gouden letters. Op de achterkant zie je wat je allemaal krijgt. De set komt dus met twee opzetborstels en een lange meedraaiende snoer.

Kruidvat roterende warme luchtborstel review achterkant verpakking

En wat kun je er nu eigenlijk allemaal mee? Je kunt als je de de borstels laat draaien (de een is net wat groter dan de andere) een medium tot grove slag in je haar blazen. Of je haar naar binnen of naar buiten laten vallen als je het los draagt. De borstel kan trouwens twee kanten op roteren. Uiteraard droog je je haar tegelijkertijd. Daarnaast kun je de borstel als een soort föhn gebruiken, dus dan laat je de draaifunctie even voor wat het is. Daarmee polijst je je haar gelijk een beetje. Tot slot zit er een coolshot functie op, daarmee kun je volgens Kruidvat ervoor zorgen dat je haar langer in model blijft zitten. (Je blaast dan koude lucht in je haar in plaats van warme lucht.)

Kruidvat roterende warme luchtborstel review opties

Kruidvat roterende warme luchtborstel conclusie

De borstel ziet er echt prachtig uit! Ik vind het design met het gouden handvat heel mooi. Hij ligt ook lekker in de hand en voelt heel licht aan. Wat dat betreft dus een heel dik compliment aan Kruidvat! Leuk dat je dergelijke apparaten nu voor zo’n vriendelijke prijs kunt kopen.

Kruidvat roterende warme luchtborstel review opzetstukjes

Maar wat vind ik nu van deze roterende borstel? Als ik eerlijk ben, kan ik er niet zo goed mee overweg. Ik merk dat ik er onhandig mee ben en dat ik bang ben dat ik de borstel vastdraai in mijn lange lokken. (Dat gebeurt namelijk soms en daar krijg ik het echt Spaans benauwd van!) Ik gebruik hem daarom voornamelijk als haardroger, ik kan dan mijn haar drogen en borstelen tegelijk. Wie me kent, weet dat ik dol ben op multitasken 😉 En ja, daar krijgt je haar wel een mooie glans van, dus dat vind ik wel een goede toevoeging op een ‘normale’ föhn. De draaifunctie is voor mij dus niet echt weggelegd. ben je daar wel handig in, dan weet ik zeker dat je veel plezier zult beleven aan dit product!

Ben jij al bekend met de haartstylingtools van Kruidvat? Welke is jouw favoriet?
En heb je eventueel tips voor me hoe ik het vastdraaien van de borstel in mijn haar kan voorkomen?

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube