Kruidvat Super Lash Serum Review

kruidvat super lash serum review

Toen ik een paar maanden terug het Kruidvat event bezocht, was ik het meest nieuwsgierig naar dit product: het Kruidvat Super Lash Serum. Ik heb dit serum nu twee volle maanden trouw iedere avond gebruikt. Vandaag vertel ik je mijn bevindingen. Werkt het echt?

Kruidvat Super Lash Serum Review

Het Kruidvat Super Lash wimperserum bevat 3 ml en kost € 9,99. Je hebt slechts een klein beetje nodig. Iedere avond breng je het serum aan op de bovenste wimperrand, zoals je zou doen met een eyeliner. Volgens Kruidvat kun je met een flesje wimperserum wel zes maanden doen. Voor wie het wil weten, hier nog even de ingrediënten van het serum.

kruidvat super lash serum review ingredienten

Kruidvat Super Lash Serum, beloftes

Ik quote even de Kruidvat website om aan te geven wat het product nu precies doet (of zou moeten doen):

Het Super Lash Serum van Kruidvat is een innovatief wimperserum dat de conditie van de wimpers zichtbaar verbetert. Het verzorgingsproduct bevat het actieve bestanddeel bimatoprost dat de wimpers een boost geeft zowel in lengte als volume. Hyaluronzuur en provitamine B5 dringen tot diep door in de haarvezels, waardoor de conditie van de wimperhaartjes verbetert. Zo creëer je een verleidelijke oogopslag met na zestien weken natuurlijk vollere, langere en sterkere wimpers!

kruidvat super lash serum review beloftes

Na de zestien weken zou je het serum slechst driemaal per week hoeven te gebruiken om de staat van je wimpers te onderhouden. Ik vind de verpakking trouwens heel chic. Je ziet er niet aan af dat het hier om een budgetproduct gaat.

kruidvat super lash serum review flesje

De applicator lijkt erg op een liquid eyeliner. De vloeistof is wit/doorzichtig. Ik heb bij enkele andere bloggers gelezen dat ze het serum vonden prikken in hun ogen. Ik had daar gelukkig geen last van.

kruidvat super lash serum review applicator

Kruidvat wimperserum, werkt het echt?

Tijdens de presentatie van dit wimperserum werd er enthousiast belooftd dat het je wimpers langer en voller zou maken. Ik dacht toen: jaja, voor de prijs van nog geen 10 euro kun je toch geen wonderen verwachten? Het serum werd dus onderworpen aan een grondige test. Na iets meer dan twee maanden kan ik wel een conclusie trekken.

Voor ik begon nam ik deze foto van mijn wimpers:

kruidvat super lash serum review voorfoto

Twee maanden later nam ik deze foto:

kruidvat super lash serum review nafoto

Even voor alle duidelijkheid: het beeld dat ik hier schets is wel een klein beetje vertekend. Niet alleen is de hoek anders, op de tweede foto draag ik ook een laagje mascara. Toch vind ik dat je heel duidelijk kunt zien dat mijn wimpers vooral langer zijn geworden. Ik merk het ook als ik mascara aanbreng dat ik meer wimpers heb dan eerst. Dus ik kan zeggen: ja! Het werkt! Ik ben heel enthousiast en ga het serum zeker blijven gebruiken. Het zit al helemaal ingebakken in mijn routine.

Update & kleine disclaimer! Ik heb op veler verzoek een foto geplaatst op Instagram waarbij het na-resultaat zonder mascara te zien is. Ik wil er nog even bij vermelden dat het echt beide keren mijn oog is (de onderste foto is genomen op een zonnige dag waardoor ik meer met mijn ogen knijp) en dat ik geen lashextensions heb laten zetten. (Die opmerking kreeg ik namelijk.) Ik krijg ook niet betaald voor dit artikel of wat dan ook, ik kreeg dit serum alleen in een goodiebag toen ik naar het persevent van Kruidvat ging. Ik ben gewoon oprecht enthousiast. Tot zo ver mijn disclaimer 😉

Heb jij al eens een wimperserum gebruikt?

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube