Liebster Award

liebster award ikhouvanbeauty

Ik ben een paar weken geleden genomineerd voor een Liebster Award! Ik voel me vereerd dat Christy van Hellonailpolish.nl mij nomineerde. De Liebster Award is een digitale award die al een tijde op het internet rond gaat. Het is bedoeld om de blogger achter een website wat beter te leren kennen en om nieuwe blogs te ontdekken. Hartstikke leuk, dus ik doe mee. Deze keer daarom een wat meer persoonlijk artikel.

Liebster Award

Hoe werkt de Liebster Award?

1. De genomineerde blogger beantwoordt 10 vragen die hij/zij heeft gekregen van de vorige genomineerde.
2. De genomineerde nomineert vervolgens weer 3 andere bloggers die op hun beurt 10 vragen krijgen van de vorige genomineerde.

Een soort van moderne kettingbrief dus.

De vragen

Hieronder mijn antwoorden op de vragen van Christy.

1. Waarom ben je begonnen met bloggen? En wat vind je het leukst aan bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen omdat ik heel erg geniet van creatief zijn. In mijn dagelijks werk als Content Marketeer ben ik natuurlijk ook creatief bezig, maar vaak op andere gebieden dan waar mijn interesses liggen. Ook moet ik in mijn werk rekening houden met restricties die vanuit bedrijven komen. Niet alles mag zomaar online. Ik bedacht me dat ik als persoon en als professional verder kon groeien als ik iets voor mezelf zou beginnen. Zo is IkhouvanBeauty.nl geboren! Ik vind het dan ook het leukste dat ik zelf kan doen wat ik wil met deze virtuele speelplaats. Ik kan fotograferen wat ik wil, schrijven wat ik wil, samenwerkingen aangaan etc. The sky is the limit!

2. Wil je nog iets veranderen aan je blog?
Ik ben nog maar ongeveer anderhalve maand bezig, ik denk daarom dat er nog genoeg gaat veranderen aan mijn blog. Sowieso wil ik proberen mijn foto´s er professioneler uit te laten zien. Helaas heb ik daar de financiële middelen nu niet voor. Maar ook dat los ik creatief op, door goedkope attributen te kopen waarmee ik met mijn geliefde iPhone hartstikke leuke foto’s kan maken. Verder wil ik meer variatie aanbrengen in de artikelen die ik schrijf. Ik heb nog genoeg ideetjes op de plank en iedere keer als ik wat extra tijd heb werk ik aan het verbeteren van de website.

3. Hoe vaak lak jij je nagels, en wat voor kleuren vind je het leukst?

Ik heb periodes dat ik iedere week mijn nagels lak. Dat is vooral als mijn nagels wat langer en sterker zijn. Mijn lievelingskleur is eigenlijk blauw, maar voor mijn nagels vind ik roze toch mooier. Dat is iets minder opvallend en past overal wel bij. Wanneer ik een slechte nagelperiode heb, laat ik ze met rust en doe ik geen nagellak op.

4. Wat is je favoriete beauty product?
Zoals misschien wel te merken is aan de artikelen op mijn blog ben ik gek op oogschaduwpaletten. Ik word echt blij van al die kleurtjes. Als ik een nieuw exemplaar heb, kan ik daar echt gelukkig van worden. Als je een goed palette hebt, kun je er ook zoveel kanten mee op.

I Heart Makeup Naked Chocolate review inhoud

Eén van mijn favoriete paletten van dit moment is het Naked Chocolate palette, klik hier voor de review.

5. Heb je wel eens iets gekocht wat enorm tegenviel? Of juist iets wat verrassend goed werkte?
Ik koop best veel beautyproducten en dan heb je toch wel regelmatig dat je iets koopt waarvan je denkt: mwoah… Zo kocht ik laatst een liquid lipstick van Essence. Die was echt prachtig van kleur, maar als je de verpakking dichtdeed, kwam er lucht bij en dat perste de lipstick langs de rand. Ik had dit in eerste instantie niet door, totdat ik een paar dagen later in mijn bakje graaide om een lipstick te pakken en mijn vingers onder de rode derrie zaten. Ik heb later nog geprobeerd of ik dit kon voorkomen door de verpakking op een andere manier dicht te draaien, maar helaas… Deze heb ik lipstick dus weg kunnen gooien 🙁

6. Wat is je favoriete film of serie?
Ik kijk geen films, daarbij val ik namelijk vaak in slaap. Maar series vind ik echt heerlijk! Ik ben verslaafd aan Netflix en hou van binge watchen 🙂 Mijn favoriet van dit moment is niet op Netflix te zien, dat is Game of Thrones.

7. Wat is je favoriete kledingstuk?
Ik hou heel erg van mooie jurkjes!

8. Welk land staat er nog op je bucket-list?
Mag ik er maar één kiezen? Pfoei… Ik denk dat ik dan toch ga voor Nieuw Zeeland. Dat lijkt me toch zo’n mooi land!

9. Wie van de drie zou je kiezen Instagram, Youtube of Pinterest?
Pinterest! Ik krijg zoveel inspiratie van Pinterest. Ik zoek er niet alleen dingen op voor mijn blog zoals make-up looks of beautyhacks, maar ook recepten en leuke dingen die ik kan doen met mijn zoontje van 2.

10. Verzamel je iets? Zo ja, wat?
Heel verrassend, ik verzamel make-up 🙂

Ik nomineer…

Ik heb even nagedacht en kwam tot de volgende genomineerden. Ik heb een beetje verschillende soorten blogs proberen ui te kiezen, om het wat afwisselender te maken. Ik ben benieuwd of zij de Liebster Award doorgeven! Niemand is hiertoe verplicht uiteraard.

Lonneke van Nail-pasion.nl.

Amy van Thepinkperfectionist.be.

Eline van Stylishmom.nl.

Mijn vragen

1. Sinds wanneer blog je en waarom ben je begonnen?

2. Wat spreekt je het meest aan bij het bloggen en waarom?

3. Waar zie je je blog over 5 jaar?

4. Wat doe je in het dagelijks leven, naast bloggen?

5. Heb je nog andere hobby’s naast bloggen?

6. Met wie woon je samen in één huis? (man/kids/huisdieren?)

7. Wat is je levensmotto?

8. Als je de loterij zou winnen, wat zou dan het eerste zijn wat je zou doen?

9. Wat is je grootste wens?

10. Maak de zin af: ik ga nooit naar buiten zonder?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel te lezen. Wie zou jij nomineren voor de Liebster Award?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube