Low budget High end Tag

low budget high end tag - Low budget High end Tag

Een tijdje terug werd ik door blogster Maaike van Floatingindreams.com getagd voor de Low Budget & High end tag. Vandaag vond ik het tijd deze tag eens in te vullen. Ben je benieuwd naar mijn mening op dit gebied? Lees dan verder.

Low budget High end Tag

Nou, daar gaat ‘ie dan!

Heb je meer budget of high end producten in je stash?

Ik heb op dit moment zonder twijfel meer budgetproducten in mijn make-up stash. Ik koop namelijk zowat al mijn spullen zelf en heb niet altijd geld over voor een duur product. Ik merk wel naarmate ik langer blog over make-up en dergelijke, dat ik meer geneigd ben om een duurder product te kopen in plaats van meerdere lowbudget spulletjes.

Low budget feestdagen make-up look

Met deze budget make-up maakte ik laatst een leuke feestelijke look.

Low-budget of high end mascara?

Vroeger kocht ik altijd medium geprijsde mascara’s van rond de 15 euro omdat ik dacht dat de goedkopere mascara’s niet goed waren. Tegenwoordig weet ik beter en houd ik me lekker bij de Catrice glam and doll mascara of de essence princess lash mascara. Deze kosten slechts een paar euro en het zijn echt topmascara’s!

Low-budget or high end foundation?

Ik gebruik vrij weinig foundation. De foundation die ik nu gebruik is van Superlooks en past een beetje in het medium segment met ongeveer 20 euro per flesje. Ik heb nog steeds niet de perfecte foundation gevonden, ik blijf het moeilijk vinden de perfecte kleur te kiezen.

Low-budget of high end oogschaduw paletten?

Ik heb enorm veel budget oogschaduwpaletten van onder andere I Heart Makeup en Makeup Revolution. Deze paletten zijn echt heel fijn, prima prijs/kwaliteitverhouding. (Plus je kunt steeds zonder al teveel schuldgevoel een nieuwe scoren…) Laatst kocht ik mijn eerste high-end palette; het Metal Matte palette van Kat von D. Dit palette was de prijs van ruim 60 euro meer dan waard! Ja, je merkt zeker verschil en ik zou graag nog wat meer high end palettes scoren. Eerst maar even sparen 😉

Kat von D Metal Matte palette review

Het Kat von D Metal Matte palette.

Welk budgetproduct gebruik je altijd?

Ik gebruik iedere dag de CATRICE wenkbrauwset, de CATRICE glam and doll mascara en de essence I love colour intensifying oogschaduwbasis.

Welk high end product gebruik je altijd?

Ik heb (nog) geen high end product dat ik iedere dag gebruik. Wel ben ik fan van de echte beautyblender geworden sinds ik deze heb aangeschaft. De namaakvarianten die ik daarvoor heb geprobeerd, vallen wat mij betreft in het niet bij de echte.

Shoplog sephora com beautyblender pro - Low budget High end Tag

De Beautyblender Pro.

Is er een high end product dat je eerst altijd gebruikte die je hebt vervangen voor een budget variant?

Nee, ik heb zoals ik al zei meer budgetproducten in mijn stash.

Welk product moet volgens jou hoognodig een budget variant hebben?

Ik heb tot nu toe eigenlijk altijd wel een budgetproduct kunnen vinden voor mijn make-up looks. Ik zou het dus niet weten!

Tegen welk budget product kan geen high end product op?

Ik heb zo weinig ervaring met dure make-up dat ik niet durf te zeggen tegen welk budgetproduct geen high end item op kan. Wel weet ik dat ik uitermate tevreden ben met mijn dagelijkse budgetproducten zoals de CATRICE wenkbrauwset. Toch kan ik het me voorstellen dat ik om ben als ik een duurder wenkbrauwproduct heb geprobeerd.

make up look pinterest namaken wenkbrauwen - Low budget High end Tag

Verwen je jezelf liever met 10 goedkope make-up producten of met 1 duur make-up item?

Vroeger ging ik altijd voor het eerste, tegenwoordig ga ik voor de tweede optie als ik mezelf echt wil verwennen, mede doordat mijn make-up stash al zo enorm is. Ik wil geen tien goedkope items meer erbij waarvan misschien tweederde niet eens echt goed werkt.

Bedankt voor de tag Maaike! Bij deze nodig ik jullie ook uit om deze leuke tag in te vullen 😉

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube