Make-up look van Pinterest namaken

pinterest make up look namaken - Make-up look van Pinterest namaken

Enige tijd geleden schreef ik al over Pinterest als mijn inspiratiebron voor onder andere make-up looks. Ik plaatste in deze blog meerdere make-up looks die ik eens een keer wilde gaan namaken. Vandaag heb ik één van deze looks van Pinterest proberen na te maken. Kijk je mee?

Make-up look Pinterest namaken

De onderstaande look heb ik gebruikt als voorbeeld. Het leek me leuk wat te gaan spelen met kleurtjes, iets wat je in het dagelijks leven toch niet zo snel doet. Na het veelvuldig bestuderen van deze afbeelding heb ik mijn make-up stash doorgespit en allerlei producten uit de kast getrokken. Aan de slag!

makeup goals pinterest ooglooks - lila blauw

Gebruikte producten

Hieronder som ik even op welke producten ik heb gebruikt. Aangezien mijn stash voornamelijk bestaat uit budgetproducten, is de look geheel budgetproof. De producten die aanklikbaar zijn, hebben al ooit een review gehad op IkhouvanBeauty.

Voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik de volgende producten:

 • De wenkbrauwkit van e.l.f. (Zoals je kunt zien heb ik aan de linkerkant al pan geraakt.)
 • Het wenkbrauwpoeder van de welbekende CATRICE eyebrowkit.
 • Eyebrowgel van essence.

make-up look pinterest namaken wenkbrauwen

Dit zijn de oogschaduws die ik heb gebruikt. Ik heb de kleurtjes geprobeerd aan te wijzen met de make-up penselen. Voor de paarse kleur heb ik trouwens echt enorm moeten zoeken naar de juiste kleur. De kleur die ik nu heb gebruikt uit het essence kitje is eigenlijk nog iets te roze, maar deze kwam het meest in de buurt. Ik heb deze kleur wat versterkt door hem aan te maken met een fixingspray.

De volgende drie producten was ik vergeten te fotograferen en staan op de volgende foto.

 • Zwart oogpotlood van W7.
 • Lash Princess mascara van essence.
 • essence superfine eyeliner.

make-up look pinterest namaken oogschaduw

Voor mijn gezicht gebruikte ik de volgende producten:

 • Concealer palette van Superlooks om de roodheid op mijn wangen wat te camoufleren (hier heb ik ook al bij twee kleuren een beetje pan geraakt.)
 • 16h stay all day concealer van essence voor onder mijn ogen.
 • Het beroemde witte essence poeder om de boel af te poederen.
 • Een bruine essence silky touch blush (kleur 04 naturel beauty) om te bronzen.
 • De prachtige essence blush ball (hier komt nog een review van online.)
 • De vivid baked highliter in peach van Makeup Revolution.

make-up look pinterest namaken gezichtsmakeup

Resultaat

Nou, dit is ‘m geworden. Ik vond het lastig een kleur lipstick te vinden om de look af te maken. Niet dat ik geen lipsticks heb (haha…) maar meer omdat ik de look wilde laten draaien om de ogen. Uiteindelijk ging ik daarom voor een subtiel glossje.

Omdat ik er veel moeite voor heb gedaan, heb ik de look lekker de hele dag gedragen, terwijl ik geen bijzondere dingen te doen had. Waarom ik dit zo zeg? Omdat ik de look door de donkere onderkant en de opvallende kleur toch wel meer geschikt vind voor een feestje dan voor een alledaagse dag. Maar what the hack! Ik vond het leuk, het was best mooi gelukt, dus ik rockte de look gewoon zonder speciale gelegenheid 😉

make-up look pinterest namaken

Volg je mij al via Pinterest? <– klik! En, heb jij al eens geprobeerd een make-up look van Pinterest na te maken?

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube