Makeup Revolution Baked Eyeshadows Review

Makeup Revolution Baked Eyeshadows Review

In zowel de TAMbeauty mysterybag als de Boozyshop Mysterybag, ontving ik dit palette met baked eyeshadows van Makeup Revolution. Als echte Makeup Revolution fan, moest ik dit palette natuurlijk uitgebreid proberen. Vandaag vertel ik je over mijn bevindingen in deze review. Kijk je weer mee?

Makeup Revolution Baked Eyeshadows Review

Het palette draagt de naam Electric Dreams en bevat 5 baked eyeshadows. De kosten: € 3,29 (o.a. verkrijgbaar bij Makeup Musthaves.) Wederom niet duur dus! Voor wie het interessant vindt, hieronder een plaatje met de ingredienten:

Makeup Revolution Baked Eyeshadows Review naam

Vier van de kleuren zijn paars en er zit ook een witte highlightkleur in. Alle kleuren zijn glanzend/shimmery.

Makeup Revolution Baked Eyeshadows Review kleuren

Op zich is dit een kleurenschema waar ik me helemaal in kan vinden. Als ik een full-glam ooglook maak, kies ik vaak voor paarstinten. Op de een of andere manier springen mijn blauwe ogen er dan echt uit! Laatst heb ik bij mijn bff een ooglook gemaakt met paars, zij heeft bruin/groene ogen, bij haar was het ook echt prachtig! Ik mis echter wel een matte kleur… (Heb je dat eigenlijk wel? Matte baked oogschaduw?)

Swatches

Tijd om te gaan swatchen! Zonder basis en met slechts eenmaal ronddraaien per oogschaduw maakte ik deze vingerswatches:

Makeup Revolution baked eysehadow review swatches

Niet slecht! Wederom een mooi pigment. Zeker als je kijkt naar de prijs van dit palette. De tweede kleur van links lijkt een beetje duochrome te zijn. In het ene licht lijkt hij paars, in het andere weer meer blauw.

Conclusie

Ook al heeft het palette een prachtig pigment, toch moet ik eerlijk bekennen dat ik er niet zo enthousiast over ben. Ik heb meerdere malen geprobeerd een look te maken, maar het lukte me niet om er iets toonbaars mee te maken. (Vandaar ook geen foto van een look, sorry!) Dat komt naar mijn idee door twee dingen. Aan de ene kant, mis ik dus een matte kleur. Aan de andere kant, liggen de paarse tinten heel dicht bij elkaar. Het is heel lastig er diepte mee te creeeren, iets waar ik wel altijd naar op zoek ben. Ik heb daarom beide palettes weggegeven. Jammer, maar helaas! Volgende keer beter Makeup Revolution 😉

Wat vinden jullie van dit palette?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube