Makeup Revolution Etos launch party

Makeup Revolution Etos launch party

Superexcited was ik toen ik werd uitgenodigd voor de launch party van Makeup Revolution bij de Etos in Amsterdam. Een hoogzwangere buik van ruim 34 weken hield mij daarbij niet tegen! Zoals jullie al konden lezen breidt het aantal Etos filialen die Makeup Revolution verkopen enorm uit. Om dit te vieren was er op 13 december j.l. een klein feestje bij de Etos in de Beethovenstraat in Amsterdam. Vandaag een klein verslag van dit event.

Makeup Revolution Etos launch party

In de Etos in de Beethovenstraat kwam een handjevol bloggers en journalisten bij elkaar om meer te weten te komen over het merk Makeup Revolution. Ik was uiteraard al lang en breed bekend met (en fan van) dit mooie budgetmerk uit Engeland en heb er dan ook al vele artikelen aan gewijd.

Miranda van AlbertRoger.com – Albert Roger is de man achter alle TAMbeauty merken – vertelde eerst even kort over het merk. Albert was trouwens zelf ook aanwezig (je ziet hem op onderstaande foto helemaal links) en kwam ons allemaal even een hand geven, leuk! Er waren nog best wat meiden aanwezig die nu voor het eerst kennis maakten met het merk! Dat had ik niet verwacht.

Makeup Revolution Etos launch party entree

Etos Makeup Revolution schap

Daarna konden we even het nieuwe schap in de Beethovenstraat bewonderen. Miranda vertelde dat de producten drie keer per jaar wijzigen/wisselen en dat er ook voor speciale gelegenheden nieuwe producten in het schap van de Etos komen. De samenwerking is trouwens exclusief, dus er zijn voorlopig geen andere fysieke winkels waar je Makeup Revolution kunt kopen! Volgend jaar volgt er hoogstwaarschijnlijk weer een uitbreiding van het aantal Etos filialen, ik houd jullie daar uiteraard van op de hoogte.


Even een kleine impressie van het nieuwe schap.

Meet & Greet met Mari van de Ven

Daarna kwam make-up artist Mari van de Ven make-up tips geven. Uiteraard lag er een grote bak met Makeup Revolution spullen klaar. (Een waar walhalla voor mij om te zien natuurlijk 😉 ) Mari vertelde dat hij zelf ook spullen van Revolution gebruikt in zijn werk.

Makeup-Revolution Etos launch party mari van de ven 2

Als model gebruikte hij deze mooie journaliste van de Glossy en de Party (ik ben haar naam kwijt!) Hij maakte eerst een natuurlijke look en toverde deze vervolgens om in een glamourlook. Hieronder het eindresultaat. De rode lipstick staat haar goed he?

Makeup-Revolution Etos launch party resultaat mari

Enkele tips van Mari:

  • Maak eerst je ogen op en doe daarna je gezicht zodat je fall-out van oogschaduw makkelijk kunt verwijderen.
  • Fall-out verwijder je eenvoudig met een wattenstaafje met wat dagcreme, zo voed je je gezicht ook direct.
  • Krult iemand anders je wimpers? Dan kan dit met een theelepeltje. (Serieus! Hij deed het voor en het resultaat was erg mooi.)

Het was erg leuk Mari te ontmoeten, hij was heel aardig en gaf uitgebreid antwoord op al onze vragen. Uiteraard mochten we ook nog even met hem op de foto.

Makeup-Revolution Etos launch party astridmari

Goodybag

Special voor deze avond kreeg je 20% korting op alle make-up van Revolution. Ik kreeg een goodybag mee, maar kocht natuurlijk ook nog even wat. Nu is het zo dat ik bijna alle spulletjes in de goodybag al in mijn bezit had (je bent fan of je bent het niet, toch?) Daarom geen foto van de goodybag, maar wel binnenkort een leuke Makeup Revolution winactie 🙂 Houd mijn blog in de gaten!

Tot zover mijn verslaggeving. Makeup Revolution Nederland en Etos, bedankt voor de uitnodiging, ik vond het heel leuk dat ik erbij aanwezig mocht zijn.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube