Makeup Revolution & Etos

Etos filialen die Makeup Revolution verkopen

Ik krijg als rasechte Makeup Revolutionfan veel vragen over waar je het beste make-up van het budgetmerk Makeup Revolution kunt kopen. Nu is het merk uiteraard online te koop bij bijvoorbeeld Beauty88 of Boozyshop.nl. Maar tegenwoordig kun je deze make-up ook (exclusief) scoren bij een aantal Etos filialen. Omdat het merk steeds populairder wordt, breidt het aantal Etos winkels die Makeup Revolution verkoopt gelukkig FLINK uit! Vandaag geef ik daarom een Makeup Revolution Etos update.

Makeup Revolution Etos

Als je er net als ik van houdt om producten even in het écht te bekijken voordat je ze aanschaft, dan is het ideaal om even naar de Etos te gaan en daar te kunnen snuffelen (en swatchen natuurlijk). In de eerdere update die ik in april 2016 gaf, waren er 71 Etos filialen met een Makeup Revolution schap. Inmiddels zijn dit er al bijna 400! De hele lijst kun je hier downloaden. (Tip: klik even op CTRL + F en typ jouw plaatsnaam in. Zo kun je zien of er een Etos in jouw woonplaats een Makeup Revolution schap heeft.)

Makeup Revolution fan

Als je mij al even volgt is het geen geheim meer, Makeup Revolution is by far mijn favoriete budgetmerk. Vooral als het gaat om de oogschaduwpaletten. De pigmentatie is vaak gewoon dik in orde en je betaalt voor de producten altijd een hele schappelijke prijs. Ik heb al diverse paletten gereviewd zoals de simpele Iconic 2 palette (een dupe van het Naked 2 palette van Urban Decay) maar ook het prachtige Fortune Favours the Brave palette.

boozyshop shoplog fortune favours the brave

De Red Carpet lipstick is nog steeds een van mijn favoriete rode lipsticks voor een glamour-look. En het Hot Spice Blush palette gebruik ik ook nog steeds iedere week. (Ook zusjes I Heart Makeup en Freedom vallen bij mij overigens goed in de smaak 😉 )

makeup-revolution-lipstick-review

Etos Makeup Revolution updates

Ik heb inmiddels een leuk contact met Makeup Revolution Nederland en ga zeker vaker updates geven over nieuwe producten of als er nieuwe Etos filialen bijkomen. Houd mijn website dus vooral in de gaten als je ook fan bent van Makeup Revolution.

Ben jij net als ik al gevangen door het Makeup Revolution virus? Of is een ander budgetmerk bij jou favoriet?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube