Makeup Revolution Hot Spice blush review

Makeup revolution hot spice blush review

Enige tijd geleden shopte ik een sh*tload aan Makeup Revolution spullen. Oogschaduw is iets waar ik nooit genoeg van krijg, maar ook mijn wangen geef ik graag wat meer kleur. Daarom kocht ik een blush palette. Benieuwd wat ik er van vind? Lees mijn Makeup Revolution Hot Spice blush review. *

Makeup Revolution Hot Spice blush review

De verpakking

De verpakkingen van Makeup Revolution vind ik meestal dik prima, zeker als je in acht neemt wat je betaalt. (Dit palette kostte mij slechts € 7,99.) Een glanzend zwart doosje met gouden letters. Enige nadeel is dat je aan de voorkant niet kunt zien met welk palette je te maken hebt. Maar, dat is slechts een luxeprobleem voor wie teveel make-up in haar bezit heeft 😉

Makeup revolution hot spice blush review verpakking

De inhoud

Goed, tijd om het doosje te openen. Een mooie grote spiegel lacht je toe, altijd fijn! Daarnaast zie je 8 kleuren blush. De blushes hebben verschillende finishes. Zo zijn er twee baked blushes in het palette te vinden, die je eventueel ook kunt gebruiken als highliter. Maar ook shimmers en matte kleurtjes ontbreken niet. Tot zover hoor je mij niet klagen!

Makeup revolution hot spice blush review inhoud

Swatches

Op naar de swatches. De naam Hot Spice doet vermoeden dat de kleuren erg aanwezig zijn, tenminste, die associatie kreeg ik bij deze naam. Dat valt reuze mee. De kleurtjes zijn peachy, roze, oranje en lichtbruin.

Makeup revolution hot spice blush review swatches 1
De bovenste rij

Makeup revolution hot spice blush review swatches 2
De onderste rij

Wat mij opvalt bij de swatches is dat het erop lijkt alsof je van iedere kleur twee blushes hebt. Met andere woorden, de kleurtjes lijken veel op elkaar. Dat is wel een beetje jammer. Ook zijn de twee roze blushes (van iedere rij de tweede kleur van rechts) een beetje poederig. Kijk uit met aanbrengen en tik je kwast even goed af is mijn advies.

Conclusie

sterstersterster leegster leeg
Toch ben ik zeker niet negatief over dit palette. Sinds ik het heb aangeschaft (al iets van twee maanden geleden!) gebruik ik het bijna dagelijks. De kleurtjes zijn niet te aanwezig, precies waar ik van houd. Als ik een nude eyelook heb, vind ik de roze blushes erg fijn om wat meer kleur aan mijn gezicht te geven. Als ik juist een wat meer kleurrijke ooglook heb, dan zijn de bruine/oranje tinten fijn. Het palette is dus desondanks de ietwat overeenkomende kleurtjes en dankzij mijn wat saaie blush-voorkeur veelzijdig genoeg voor mij. Als ik de prijs/kwaliteit, de mooie tinten, de soms poederige blushes en de overeenkomende kleuren meeneem, kom ik uit op drie van de vijf sterren voor dit palette.

Heb jij blushes van Makeup Revolution? Of heb je de voorkeur voor een ander merk?

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht en heb geen geld gehad voor het reviewen van de producten.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube