Makeup Revolution lip laqcuer review

Makeup Revolution lip laqcuer review

In de gratis Mystery Bag die ik ontving bij mijn TAMbeauty bestelling (klik op de link om mijn shoplog te bekijken) zat onder andere deze Makeup Revolution lip laqcuer. Vandaag laat ik in deze review zien of het kopen van een dergelijk lipproduct de moeite waard is. Lees je weer mee?

Makeup Revolution lip laqcuer review

Ik ontving de Makeup Revolution Salvation intense lip laqcuer in de kleur ‘a love like that’. Een prachtige, intense rode kleur. De verpakking was alvast lekker shiney.

Makeup Revolution lip laqcuer review verpakking

Ik heb even gespeurd, maar ik kon de lipstick in deze kleur niet meer terugvinden bij TAMbeauty en ook niet bij webshops als Beauty88.nl en Makeup Musthaves. Wel zijn ze nog in andere kleuren verkrijgbaar. Als je op de linkjes klikt, kun je zien welke kleurtjes er nog zijn. De verkoopprijs ligt tussen de € 3,79 en € 4,95.

Makeup Revolution lip laqcuer review huls

Nu ik al twee keer een mystery bag heb gehad (ik ontving er laatst ook eentje bij mijn Boozyshop bestelling, klik op de link om te kijken wat ik kocht) krijg ik steeds meer het vermoeden dat je dus alleen maar producten krijgt die uit het assortiment gaan… Anywaysss! Op naar de swatches.

Swatches

De naam lip laqcuer vind ik echt goed bij het product passen. Als je je lippen aan het stiften bent, voelt het door de intense glans van de lipstick ook echt een beetje alsof je je lippen aan het lakken bent. De substantie voelt verder aan als die van een lipgloss. Hieronder de swatch op mijn hand.

Makeup Revolution lip laqcuer review swatch

Not bad huh? Een uitstekend pigment zo te zien.
En zo ziet hij eruit op mijn lippen. Dit is de dekking na 1 laagje lakken 🙂

Makeup Revolution lip laqcuer review lippen

Houdbaarheid & conclusie

De laqcuer blijft voor een glossy product best lang zitten. Een drankje kan hij goed aan. Na eten moet je hem wel echt even bijwerken. Ik vind het effect echt heel tof en vampy. Wat wel jammer is, is dat het product onwijs afgeeft. Daar moet je dus wel even rekening mee houden.

Wat vind jij van deze lip laqcuer?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube