Makeup Revolution Nagellak Review

makeup revolution nagellak review

De twee nagellakjes van Makeup Revolution die ik vandaag review, zaten in de goodybag die ik kreeg bij mijn Boozyshop bestelling. (Klik op de link voor de shoplog.) Lees verder om te zien of ik enthousiast ben!

Makeup Revolution Nagellak Review

Dit zijn de eerste lakjes van Makeup Revolution die ik in mijn nagellak collectie heb. Zoals de trouwe lezers weten, is Makeup Revolution mijn favoriete budgetmerk als het gaat om oogschaduwpalettes. Ik was dan ook erg benieuwd of de nagellakjes ook van goede kwaliteit waren. Ik ontving twee kleuren: True Blue 22 en Adore 14.

makeup revolution nagellak review namen

Ik heb flink zitten speuren op internet, maar net als met de rest van de spullen uit de mysterybag, zijn ook deze producten niet meer te krijgen. (Ze werden niet zomaar weg gegeven 😉 ) Wel vond ik een paars lakje bij Makeup Musthaves met dezelfde naam, maar dan in een ander flesje. Dit lakte kost € 1,49.

True Blue

Een mooi helderblauw kleurtje. Ik zou dit denk ik niet snel op al mijn nagels dragen, maar als accentnagel of in een nailart vind ik deze kleur wel leuk.

makeup revolution nagellak review blauw kwastje

Voor het swatchen heb ik even één laagje gelakt. De dekking is niet zo best en hij is erg streperig.

makeup revolution nagellak review blauw swatch

Adore

Adore is een lilakleurig lakje. Ik ben gek op paarse lakjes, dit is wel een kleur die ik op al mijn nagels draag.

makeup revolution nagellak review paars kwastje

Ook hier heb ik één laag gelakt. De dekking is beter dan bij het blauwe lakje, maar nog steeds niet fantastisch.

makeup revolution nagellak review paars swatch

Conclusie

In één woord: mwoah… De lakjes dekken niet fantastisch en ze blijven ook met een topcoat maar enkele dagen op hun plek. De kleurtjes vind ik wel erg mooi, maar het zijn geen kleuren die ik niet al had. Ik ben dus deze keer matig enthousiast.

Wat vind jij van deze lakjes?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube