Makeup Revolution Radiant Lights Glow review

Makeup Revolution Radiant Lights Glow review

Toen ik laatst mezelf even compleet te buiten ging aan de oogschaduwpaletten bij TAMbeauty, kreeg ik in de gratis mystery bag de Makeup Revolution Radiant Lights highlighter in de kleur Glow. Dit product zag er naar mijn mening veelbelovend uit en verdient daarom een aparte review. Lees je mee?

Makeup Revolution Radiant Lights Glow review

Makeup Revolution heeft drie van deze highlighters in het assortiment. De andere kleuren hebben de zen-achtige namen Breathe en Exhale. Los kosten ze €6,99 per stuk. Er is ook een palette te koop met alle tinten. Ik ontving de Glow highlighter met een goud-achtige tint. Het product zit verpakt in een goudkleurig kartonnen doosje. Op de achterkant tref je de ingredienten aan.

Makeup Revolution Radiant Lights Glow review ingredienten

Zoals je kunt zien, zitten er wel parabenen in de highlighter. Wil je die vermijden, dan sla je dit product liever over.

Dit is het doosje. Zoals we gewend zijn van Makeup Revolution komt het product in een elegant zwarte doosje met gouden opdruk. Ik vind het er wel sjiek uitzien.

Makeup Revolution Radiant Lights Glow review verpakking

Aan de binnenkant vind je de higlighter en een mooi formaat spiegel. Je krijgt trouwens 12 gram product, dat is best veel!

Makeup Revolution Radiant Lights Glow review product

Swatch-time! Kijk eens wat een glans!

Makeup Revolution Radiant Lights Glow review swatch

Voor mijn lichte huidje vind ik dit poeder als highlighter niet zo geschikt. Maar als oogschaduw voor het bewegend ooglid vind ik deze kleur echt helemaal gaaf. Ik pak hem er dus regelmatig bij als ik een matte ooglook wil opleuken. Wederom ben ik te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding van het product.

Welke highlighter gebruik jij het liefste?

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube