Makeup Revolution Velour lip cream review

makeup revolution velour lip cream review

Een tijdje terug ontving ik de Makeup Revolution Ultra Velour lip cream in de kleur Not one for playing games. Ik heb deze nu al een tijdje getest en vandaag laat ik in een review weten wat ik er van vind.

Makeup Revolution Velour lip cream review

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik vooral gek ben op de oogschaduwpaletten van Makeup Revolution. Ik heb al een aardige stapel paletten in mijn stash die ik regelmatig gebruik. Maar Revolution heeft natuurlijk nog veel meer producten in het assortiment. Zo ook deze Ultra Velour lip cream in de kleur Not one for playing games. Deze kun je kopen bij heel veel Etos filialen voor 3,79. (Check hier de lijst van filialen waar Makeup Revolution wordt verkocht of houd de Facebookpage van Makeup Revolution in de gaten!.)

De verpakking

De lip cream komt in een mooie gouden verpakking. Oogt lekker chic. Makeup Revolution doet dat sowieso meestal wel goed vind ik. De make-up is goedkoop, maar dat zie je door dit soort verpakkingen er niet altijd meteen vanaf. (Is overigens niet bij alle producten zo hoor!)

makeup revolution velour lip cream review verpakking

De inhoud

Op de huls van de lip cream vind je weer gouden letters. De applicator is simpel, het is een sponsje net als bij een lip gloss. Hij is goed van formaat, prima, verder niks op aan te merken. Fijn is dat er een goede stopper op de huls zit, waardoor je niet teveel product ineens op de applicator krijgt. Dat vind ik persoonlijk altijd heel erg vervelend bij liquid lipsticks.

makeup revolution velour lip cream review

Swatches

De kleur vind ik heel erg mooi. Ik ben gek op roze lipsticks en deze ietwat oudroze kleur met koele ondertoon ligt helemaal in mijn straatje.

makeup revolution velour lip cream review swatch

Hier is de lipstick nog ‘nat’, hij droogt wel mat (velour-achtig zoals de naam al doet vermoeden) op.

makeup revolution velour lip cream review lip swatch

En dit is de kleur opgedroogd op mijn lippen. Ik had geen foundation opgedaan, dus mijn huid is een beetje vlekkerig, excuus! Plus de eeuwige wallen zijn ook aanwezig, maar ook daarvoor heb ik een excuus 😉

Conclusie

Ik ben normaal gesproken geen fan van liquid lipsticks die mat opdrogen omdat ik ze meestal zo naar en trekkerig vind aanvoelen op mijn lippen. Deze velour lip cream heeft daar geen last van, jeej! Hij blijft een beetje creamy aanvoelen als je hem draagt. Hij is daarom ook niet helemaal kiss-proof en blijft dus een beetje afgeven. De lipstick brengt heel smooth aan en benadrukt bijna geen velletjes. Op de lip swatch hierboven zie je als je kritisch kijkt wel een beetje wat velletjes op mijn onderlip, maar ik had mijn lippen voor de foto niet gescrubt. Wanneer ik dat wel doe, dan is alles perfect glad.

De houdbaarheid is niet mega-goed, maar dat mag je voor deze prijs denk ik ook niet verwachten. Na een hapje eten moet je dan ook zeker even je lippen bijwerken. Maar een laagje aanbrengen over de afgesleten lip cream gaat echt prima, dat is bij sommige liquid lipsticks anders, vooral als ze afbrokkelen. Ik ben in ieder geval echt te spreken over de substantie van de lip cream en ga zeker kijken of er nog meer mooie kleuren te koop zijn.

Heb jij al eens een velour lip cream geprobeerd van Makeup Revolution? Wat is je favoriete kleur?

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube