Mijn beauty wensenlijst

mijn wensenlijst - Mijn beauty wensenlijst

Nu ik even geen spullen koop, maak ik wel een beauty wensenlijst met spulletjes die ik graag zou willen hebben. Straks als mijn no-buy maand voorbij is, wil ik eigenlijk alleen nog maar spulletjes kopen die op dit lijstje staan. Dus dat betekent… Geen impuls-aankopen meer! Dat wordt een uitdaging. (Zeker met de Kruidvat om de hoek…) Benieuwd naar wat er nu op mijn lijstje staat? Lees dan verder!

Absolute Iris no 39

Ik las laatst een review over deze parfum. Het zou een dupe zijn van La vie est belle, één van mijn favoriete parfums. Ik snuffelde vorige week even aan het flesje toen ik in de Kruidvat was en ja, hij heeft er inderdaad wel iets van weg! (Ik weet het, wat doe ik mezelf aan, in de Kruidvat lopen tijdens mijn no-buy maand… Maar ik ben echt sterk geweest hoor!) Ik wil zo’n klein flesje kopen om in mijn handtas te stoppen zodat ik onderweg even mezelf kan opfrissen.

mijn wensenlijst absolute iris parfum

Ziaja

Laatst won ik twee producten van Ziaja en ik ben echt fan! Dit merk heeft zulke heerlijke producten en helemaal niet duur! Daarbij zijn ze ook nog eens dierproefvrij. Dat vind ik echt super. IK zou dus graag nog een paar producten in de webshop willen bestellen. Ik heb bijvoorbeeld nog een facewash nodig en de rose butter peeling ga ik zeker ook nog een keer kopen, mijn flesje is namelijk bijna leeg…

mijn wensenlijst ziaja

Lush sugar lipscrub

Zoals jullie laatst wellicht in mijn beautyhacks artikel lazen, scrub ik mijn lippen met mijn tandenborstel en mijn handdoek. Dat werkt best heel goed! Maar ik zie ook heel vaak Lush producten voorbij komen en ben er zo nieuwsgierig naar… Wil echt graag de popcorn lipscrub van Lush eens uitproberen. De geur lijkt me echt zalig…

mijn wensenlijst lush lipscrub

Fortune favours the brave palette

Dit palette van Makeup Revolution staat al op mijn lijstje sinds hij uit is gekomen. Het palette ziet er zo mooi uit! Ik heb dit product écht totaal NIET nodig, want ik heb superveel oogschaduwpaletten. Maar deze staat desondanks nog steeds op mijn lijstje. Als ik mezelf binnenkort echt een keer wil verwennen, dan koop ik dit palette alsnog voor mezelf.

mijn wensenlijst fortune favours the brave

Bronzer

Vroeger gebruikte ik amper blush, laat staan een bronzer of een highliter. Tegenwoordig vind ik het wel leuk om daar mee te experimenteren. Ik heb nog geen goede bronzer in mijn stash en wil graag een goede bronzer gaan kopen. Ik ga me nog een beetje oriënteren welke het precies gaat worden. Tips zijn welkom 😀

En jij? Wat heb jij op je verlanglijst staan?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube