Mijn nagellak stash

mijn nagellak stash

Laats gaf ik jullie een kijkje in mijn make-up lade door mijn makeup stash te tonen. Vandaag neem ik jullie mee naar de zolder, waar ik mijn nagellak stash bewaar. Benieuwd wat ik allemaal draag? Lees dan verder!

Nagellak stash

Waarom ik mijn nagellak op zolder bewaar? Mijn man vindt de geur van nagellak echt vreselijk. Hij kan er niet tegen als ik beneden of in de slaapkamer mijn nagels lak. Dus als het tijd is voor een nieuw laagje lak, trek ik me altijd even terug op zolder 😉

In de loop der jaren heb ik al heel wat potjes nagellak verzameld. Nagellak is ook echt zo’n product waar je nooit genoeg van lijkt te hebben. En vaak blijven potjes ook jarenlang goed. Steeds weer word ik verleid in de winkel om een nieuw kleurtje mee te nemen. Vast herkenbaar, of niet?

mijn nagellak stash compleet

Misschien is wel te zien dat ik vooral een zwak heb voor roze kleurtjes. Ook blauw en groen vind ik een hele mooie kleur, al vind ik deze tinten op mijn nagels vaak achteraf toch wat tegenvallen.

Nagellak merken

Ik heb nagellak van allerlei merken in mijn stash. Zo koop ik vaak lakjes van Essence. Deze zijn niet duur en ik vind de kwaliteit echt heel fijn. Ook heb ik Catrice lakjes. Deze vind ik iets minder fijn dan die van Essence. Op de een of andere manier vind ik dat ze vaak streperiger lakken. De lakjes van de Hema neem ik ook regelmatig mee. Wel heb ik op de een of andere manier dat de lakjes van de Hema bij mij al na één dag chippen. Echt jammer, want ik vind de kleurtjes onwijs leuk.

mijn nagellak stash roze

Ik heb ook een aantal lakken van Safari. Dat is een lowbudget merk die ik een keer via internet heb gekocht. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van deze lakjes. Ze hebben ook leuke kleurtjes en daarnaast ook nog een aantal leuke nailart lakjes zoals glitterlakken. Bij de Action neem ik zo nu en dan ook een lakje mee. De kwaliteit is wisselend.

mijn nagellak stash 2

Daarnaast heb ik ook wat lakken van L’oreal en Maybelline. Deze maak ik nog even op, maar zal ik in verband met het niet volledig dierproefvrij zijn daarna niet meer aanschaffen.

Base- en topcoats

Op de foto’s zie je overigens alleen de gekleurde nagellak. De base- en topcoats heb ik maar even buiten beschouwing gelaten. Ik heb vooral topcoats van Essence. Ik wil binnenkort gaan experimenteren met wat duurdere topcoats die hopelijk de droogtijd verkorten. Ik zag laatst een artikel van tutje.nl met wat interessante merken voorbij komen. (De Seche Vite Dry Fast Top Coat voeg ik daarom bij deze toe aan mijn wensenlijstje 😉 )

Zo, dat was mijn nagellak collectie. Heb jij ook zoveel nagellak? Wat is je favoriete kleur?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube