(mini) Shoplog Kruidvat shoppings

kruidvat shoplog maart 2016 uitgelicht

Kruidvat shoplog

Ik beken… Ik ben een Kruidvat addict. Ik werk vlakbij een Kruidvat en iedere week loop ik minimaal één keer in mijn lunchpauze even naar binnen. Kruidvat heeft namelijk iedere week wel een make-up merk in de aanbieding. En natuurlijk is het altijd leuk om even bij de Catrice en Essence collectie te snuffelen 🙂 Vandaag liep ik ook weer even naar binnen en ik scoorde een paar producten. Benieuwd wat ik heb gekocht? Lees dan mijn Kruidvat shoplog. *

Make-up remover pads

Toevallig had ik deze keer ook écht iets nodig, namelijk make-up remover pads. Ik gebruik die van het Kruidvat eigen merk al een hele tijd en ben er tevreden over. Het zijn van die dunne watjes waar al make-up remover op zit. Ik verwijder daar altijd ’s avonds mijn oog make-up mee. Omdat het tweede product uit deze lijn nu maar € 0,50 kostte, nam ik ook de pads voor het gezicht mee. Die heb ik nog nooit geprobeerd, dus ik ben benieuwd!

shoplog kruidvat makeup remover
De oogpads kosten € 1,79 en de gezicht pads € 1,99.

Kruidvat Skin Science

Daarna had ik eigenlijk niets meer nodig, maar ik werd toch aangetrokken door een nieuwe lijn gezichtsverzorging van Kuidvat, Skin Science. In deze lijn zit ook zo’n gezichtsborstel en een gezichtsolie. Ik heb vandaag een dagcrème en een nachtcrème gekocht die beloofd rimpels en fijne lijntjes binnen 4 weken te verminderen. Niet dat mijn gezicht zo vol zit met rimpels, maar ik ben natuurlijk wel al 30+ en fijne lijntjes bezit ik wel al, dus ik dacht: waarom niet? Ik ga de crèmes vanaf vandaag iedere dag proberen en kom er zeker op terug of mijn ‘rimpels’ minder zijn geworden.

shoplog kruidvat skin science
De cremes werden verkocht voor € 4,99 per stuk.

Make-up

Tja… En toen liep ik langs de make-up afdeling. Ik ben braaf geweest en nam slechts twee producten mee naar huis. Allereerst een rood lippotlood van Essence in de kleur 08 red blush. Ik las namelijk laatst ergens dat je lippotlood prima kunt combineren met vaseline, waardoor je je lippen verzorgt en ook nog eens een leuk kleurtje op je lippen. Dus dat wil ik met dit potloodje uitproberen. Ik heb met lipstick namelijk vaak dat het in de lijntjes van mijn lippen gaat zitten, dus ik hoop dat dit een goede vervanging van lipstick is.

shoplog kruidvat essence lipliner
Het oogpotloodje kostte € 0,99.

En het leukste heb ik voor het laatst bewaard. De make-up van Maybeline was deze week in de aanbieding. Ik heb al een paar keer met het blushed nudes oogschaduwpalette in mijn handen gestaan, maar was steeds streng voor mezelf omdat ik echt al megaveel paletten in mijn collectie heb, en kocht het dan niet. Maar ja, nu kon ik hem meenemen voor € 9,00 in plaats van € 15,99. Dus ik kon dit natuurlijk niet laten liggen! Het is echt een mooi palette met rozige, bruine en groenige kleuren. Nudes, maar dan wel weer anders. Ben er heel benieuwd naar. Ik zal binnenkort een review schrijven over dit palette.

shoplog kruidvat maybeline blushed nudes

Shop jij graag bij de Kruidvat? En wat neem je dan altijd mee?

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht en heb geen geld gehad voor het reviewen van de producten. 

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube