MUA blush review

mua blush review

Een tijdje geleden deed ik een beautyswap met Lonneke. Ik ontving van haar onder andere deze mooie mozaiek blush van MUA in de kleur English Rose. Een review over deze blush stond al een tijdje op mijn to-do lijstje, vandaag is het dan zover! Lees je mee wat ik van deze budget blush vind?

MUA blush review

De mozaiek blushes van MUA (Make-up Academy) kun je kopen bij een aantal Kruidvat winkels. Niet alle winkels hebben een MUA schap helaas! (Ik ga proberen te achterhalen welke filialen een schap hebben en laat dat dan zeker even weten!) De blush is lekker budgetproof met een prijsje van € 3,99, je krijgt 8,9 gram product voor dit geld. Ik weet trouwens niet zeker of deze blush nog verkrijgbaar is!

mua blush review verpakking

De verpakking

De blush komt in een zwarte plastic verpakking. Oogt simpel en voelt ook een beetje goedkoop. Op de achterkant tref je de ingredienten aan.

mua blush review achterkant

Het mooie uiterlijk van de blush maakt voor mij wel veel goed 😉 Kijk eens wat een mooi kleurenpallet!

mua blush review

Swatch

Uiteraard ging ik even aan de swatch. Helaas laat het pigment zwaar te wensen over, jammer… Ik vind de kleuren samen wel heel mooi, de blush krijgt er een mooie roze kleur van met een koele ondertoon. Iets wat in de regel mooi past bij mijn huidskleur.

mua blush review swatch

Conclusie

Mooie blush om naar te kijken, maar in gebruik is hij toch wat minder fijn. Het pigment is erg zwak en ik vind hem ook niet goed op te bouwen. Daarom ook geen full face foto. Ik gebruik de blush vanwege het gebrek aan pigmentatie daarom eigenlijk bijna niet. Jammer he? Het blijft wel een plaatje om te zien, dat wel!

Gebruik jij wel eens producten van MUA? Wat is jouw favoriet?

 

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube