Naked Underneath palette review

naked underneath palette review

Zoals wellicht bekend heb ik een lichtelijke verslaving (ahum…) als het gaat om het aanschaffen van oogschaduwpaletten. Zo kocht ik laatst weer een hele zooi bij TAMbeauty.com, waaronder het Naked Underneath palette. (Bekijk ook mijn shoplog inclusief mysterybag unboxing!) Ben je benieuwd of ik blij ben met deze aankoop? Lees dan mijn review!

Naked Underneath palette review

Het Naked Underneath palette kostte mij € 11,18 bij Tambeauty.com. Je vindt ‘m ook bij enkele andere webshops waaronder Beauty88.nl en Make-up Musthaves. Daar betaal je ongeveer 10 euro voor het palette. (En je hebt ‘m sneller in huis! Bij TAMbeauty moet je wel even geduld hebben… Ik bestelde bij deze Engelse webshop omdat ik graag een mysterybag wilde ontvangen.)

Het palette heeft – zoals je op de eerste foto kunt zien – een mooi harig jasje met een lekker kitsch blingbling hart in het midden. Ik vind het een leuke verpakking, ook al is het misschien een tikkeltje ordi. Het palette bevat 16 oogschaduws en je krijgt metallic en matte kleurtjes. Natuurlijk hebben de oogschaduws ook namen gekregen:

naked underneath palette review namen

En nog even voor de volledigheid een foto van de kleuren in het palette zonder plastic inlegvelletje:

naked underneath palette review oogschaduws

(Mijn excuses dat de belichting hier net iets anders is dan op de vorige foto. Ik hoop dat het toch goed overkomt welke kleuren er in het palette zitten…)

Nakde Underneath palette swatches

Tijd om de kleuren even nader te inspecteren door middel van het maken van de welbekende swatches. Zoals altijd heb ik geen basis gebruikt en heb ik slechts eenmaal in de pans rondgedraaid met mijn vingers.

naked underneath palette review swatches 1

Van onder naar boven: Free, Stroke, Reveal, Meow, Darkness, Love, Hidden, 2004

Stuk voor stuk weer prachtige en goed gepigmenteerde kleuren. Ik vind alleen Hidden een tikkeltje tegenvallen. Meow heeft hele subtiele rode glitters, echt een aparte kleur vind ik. Love is denk ik mijn favoriet uit deze rij.

naked underneath palette review swatches 2

Van onder naar boven: Glory, 1970, After Hours, Attention, Seeking, Covered, Missile, Wonderous

Wauw! Kijk Glory eens shinen! En de kleur Attention valt wel een beetje weg op mijn arm, maar dat is daarom een perfecte kleur om te blenden in de arcadeboog.

Conclusie

Weer een heel mooi palette van I Heart Makeup. Toch valt dit palette me een beetje tegen als ik kijk naar de andere palettes van hetzelfde merk, zoals de chocolade paletten. De pigmentatie valt me overigens totaal niet tegen, het is meer de kleurstelling. Dat komt misschien meer omdat ik het lastig vind er een geweldige ooglook mee te creëren. De kleuren zijn mooi, maar ze zijn allemaal wat lichter en ik vind ze niet geweldig te combineren. Als ik ga voor de oranje-achtige tinten heb ik al snel een ooglook met één en dezelfde oranje waas. (Blenden de oogschaduws te goed misschien?) Maar misschien moet ik er gewoon nog wat meer mee oefenen. Ik heb dus ook nog geen ooglook gemaakt die ik waardig genoeg vond om te delen. Zijn dit helemaal jouw kleuren? Dan zou ik er zeker voor gaan, want de prijs/kwaliteit is zeker weer helemaal ok!

Wat is jouw favoriete palette van I Heart Makeup?

P.s. Doe je al mee aan mijn winactie? Ik geef een enorm beautypakket weg! Je kunt nog meedoen tot en met 1 mei 2017!

IkhouvanBeauty bestaat (ruim) 1 jaar + Winactie

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube