New Pharma verzorgingsproducten

new pharma verzorgingsproducten

Van online apotheek New Pharma ontving ik een tijdje terug een beauty box. In de box zaten allerlei producten, zowel monsters als full-size verpakkingen, allemaal afgestemd op mijn type huid en haar. Vandaag laat ik je drie New Pharma verzorgingsproducten zien die ik nu graag gebruik. Lees je mee?

New Pharma verzorgingsproducten

New Pharma is een Belgische online apotheek. De website heeft een enorm assortiment en levert in verschillende landen in Europa. Een bestelling naar Nederland wordt binnen 24 uur geleverd. Hieronder een overzicht van een aantal producten die ik ontving:

Darphin body scrub
Het merk Darphin was voor mij nog onbekend. Altijd leuk om zo nieuwe merken te leren kennen. De scrub ruikt heerlijk fruitig, daar ben ik dol op! Het product is verrijkt met abrikozenzaadschilfertjes, die de dode huidcellen en onzuiverheden op het huidoppervlak verwijderen. Volgens de productomschrijving polijsten de abrikozenzaadschilfertjes het huidoppervlak en het perzikblad geeft de huid een hydraterende boost.

new pharma verzorgingsproducten darphin scrub

De scrub is vrij grof en dus echt alleen voor het lichaam geschikt. Je ziet ook de pitjes/zaadschilfertjes zitten.

new pharma verzorgingsproducten darphin scrub substantie

Ik ontving een probeertube van 50 ml, op de website vond ik een tube van 200 ml. Deze kost €28. Ik vind de scrub echt heel fijn, maar ik denk niet dat ik er zelf zoveel geld voor zou betalen. Bij de Bodyshop koop ik dan eigenlijk liever een lekkere fruitige scrub van 250 ml voor een tientje minder.

Vichy ideal body serum-milk
Deze bodymilk en serum in 1 ruikt echt ge-wel-dig. Wat een heerlijke geur weer. (Net als de anti-aging creme van Vichy die ik laatst probeerde.)

new pharma verzorgingsproducten vichy ideal body serum

De bodymilk voelt in eerste instantie wat vettig aan maar trekt echt snel in. Je huid voelt daarna een beetje fluweelachtig aan, echt fijn. Als leuk detail heeft de milk dezelfde kleur als de tube 🙂

new pharma verzorgingsproducten vichy ideal body serum substantie

Ik ontving een probeertubetje van 30 ml, die is al bijna op! Een full size pompflacon van 400 ml kost € 18,46. Je bestelt ‘m hier. Dit is een product dat ik zelf ook wel zou willen aanschaffen als hij op is.

Caudalie hand and nail cream
Tot slot nog een product van een merk dat ik nog niet kende. Deze handcreme vam Caudalie bevat druivenpolyfenolen, avocado- en galamboter. De cream bevat voor 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

new pharma verzorgingsproducten caudalie

Deze hand- en nagelcreme ruikt lekker en trekt heel snel in. Dat vind ik altijd belangrijk, want ik heb er echt een hekel aan als ik met vette handen rondloop. Ik heb hem in de kast bij mijn nagellakjes gezet, dan kan ik mijn handen en nagels verzorgen na het lakken.

new pharma verzorgingsproducten caudalie substantie

Van dit product ontving ik een full-size tube van 75 ml. Hij kost bij New Pharma €10,58. Je kunt hem via deze link bestellen.

En wat vind je van de producten die ik heb ontvangen?

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube