Nieuw! Miss Sporty nudes in bloom + eerste indruk

miss sporty nudes in bloom

Laatst ontving ik een perspakketje met nieuwe producten van budgetmerk Miss Sporty. De nieuwe collectie heet Miss Sporty nudes in bloom en bevat allemaal producten voor een frisse lente-achtige nude look. Vandaag laat ik je in dit eerste indruk artikel zien wat ik kreeg. Lees je mee?

Miss Sporty nudes in bloom

Ga als een beauty de deur uit met de Nudes in Bloom Look van Miss Sporty! Begin met de Insta Glow Primer en Foundation voor een egale teint. Breng vervolgens de Insta Glow Mosaic Powder aan voor wat contrast, dit product zorgt er tevens voor dat je gezicht niet gaat glimmen. Je ooglook houd je subtiel met de Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara die je wimpers laat shinen! Om je look af te maken, lak je je nagels in een mooie pastelkleur en stift je jouw lippen met de My BFF Lipstick. You go beauty!

Dit is wat het persbericht vertelt over de nieuwe producten. Ik ontving ze bijna allemaal, behalve de Insta Glow primer en Mosaic Powder, dus daar kan ik helaas niets over zeggen.

Insta Glow Foundation
Ik ontving vier kleuren foundation. Fijn dat een budgetmerk als Miss Sporty een redelijk uitgebreid assortiment heeft als het om foundations gaat. Ik denk dat ik niet hoger dan kleur 2 zal komen met mijn bleke huidje. Op het eerste gezicht denk ik dat deze foundation een lichte tot medium dekking geeft.

miss sporty nudes in bloom insta glow foundation

Hieronder even de swatches van de vier kleuren, van licht naar donker:

miss sporty nudes in bloom insta glow foundation swatches

De foundation kost € 4,99.

Fabulous Jumbo Eyeshadow Liner
Een creamy oogschaduwpotlood met een mooie rose/bruine kleur. De kleur die ik kreeg heet 160 peanut butter. Ik vind dit soort producten altijd fijn om aan te brengen op het bewegend ooglid. Hoger breng ik het niet aan omdat het dan vaak gaat creasen. (In de lijntjes ophopen; zeker bij 30+ ogen!)

miss sporty nudes in bloom jumbo eyeshadow liner

Dit potlood kost €2,49.

My Beauty Friend Forever Lipstick
Ik ontving een peach kleurige lipstick met de naam 103 My Joyful Nude. Prachtige huls en kleur zo op het eerste gezicht!

miss sporty nudes in bloom lipstick

Helaas vind ik ‘m niet echt mooi dekken. Het is meer een lippenbalsem met een zachte kleur. Hij brengt een beetje stroef aan maar voelt wel fijn aan op je lippen.

miss sporty nudes in bloom lipstick swatch

De lipsticks kosten € 2,99.

Pump Up Booster Lash Bodifier Mascara
Geinig borsteltje heeft deze mascara. Zo’n borstel heb ik nog nooit geprobeerd. Ik ben nu bezig met het opmaken van mijn CATRICE mascara, daarna ga ik deze Miss Sport mascara aan een test onderwerpen!

miss sporty nudes in bloom mascara

De mascara kost € 4,49.

Boeing Brush Clubbing Color Nailpolish
Een mooi kleurtje dat altijd kan.

miss sporty nudes in bloom nagellak

De Boeing Brush Clubbing Color Nailpolish hoef je maar één keer aan te brengen om je nagels een levendige kleur te geven en het product laat geen strepen achter.

Dit is wat het persbericht belooft. Hieronder de swatch op een van mijn nagels na één laag. Ik vind het niet helemaal overeenkomen met de belofte van hierboven 😉

miss sporty nudes in bloom nagellak

De nagellak kost € 1,99.

De Miss Sporty nudes in bloom make-up is vanaf 15 april verkrijgbaar bij onder andere Etos, DA en bol.com.

Wat vind jij van deze nieuwe producten van Miss Sporty?

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube