In de pers: nieuwe collectie essence “try it. love it!”

nieuwe collectie essence try it love it

Laatst liet ik een voorproefje zien van de nieuwe herst/winter collectie van Catrice, nu heb ik een bericht ontvangen waarin je alvast kunt spieken wat essence in de schappen gaat brengen. Nieuwsgierig? Kijk dan mee naar de nieuwe collectie van essence “try it. love it!” die vanaf augustus in de winkels ligt.

essence camouflage 2in1 make-up & concealer

Interessant, een multifunctionele concealer, zo lees ik het in ieder geval:

De textuur en hoge dekking verbergen alle onzuiverheden van de huid en zorgen voor een matte en feilloze finish – zonder een maskerachtig effect. Verkrijgbaar in 10 ivory beige, 20 nude beige en 30 honey beige.

nieuwe collectie essence try it love it concealer
Prijs: € 3,89

essence satin touch blush

Er komen twee nieuwe blushes in de schappen in de kleuren 10 satin coral en 20 satin love. De blushes zullen een lichte parelmoer finish hebben. Prima kleurtjes, maar niet echt iets nieuws wat mij betreft.

nieuwe collectie essence try it love it blush
Prijs: € 2,59

essence contouring eyeshadow set

Deze setjes zien er wel leuk uit vind ik, al heb ik zelf altijd de voorkeur voor een palette met meerdere kleuren. De duo oogschaduws zijn straks verkrijgbaar in 01 mauve meets marshmallows, 02 brownies with frosting en 03 roses meet mahogany.

Accentueer je ogen! De duo oogschaduw biedt twee perfect bij elkaar passende kleuren om de ogen te accentueren. De reliëfs aan de oppervlakte; “highlight” en “contour”, helpen je om de juiste oogschaduw te kiezen en prachtige accenten aan te brengen. Dankzij de stap voor stap instructies is het aanbrengen gemakkelijker dan ooit!

nieuwe collectie essence try it love it oogschaduw
Prijs: € 2,59

essence the false lashes mascara dramatic volume unlimited & the false lashes mascara extreme volume & curl

Twee nieuwe mascara’s. Ben benieuwd of deze mij ook zo goed bevallen als bijvoorbeeld the princess lash mascara’s. Ik vind de omschrijving in het persbericht van beide mascara’s wel op elkaar lijken, beiden beloven in ieder geval een false lash effect. het verschil zit ‘m vooral in het borsteltje. De ene is kegelvormig en de andere gekruld.

nieuwe collectie essence try it love it mascara
Prijs: € 2,89

essence matt matt matt lipstick

Drie nieuwe matte lipsticks gaan het assortiment vanaf augustus verrijken, namelijk 02 perfect match, 04 pink up your life en 08 it’s a statement. Ik vind perfect match en de pink up your life er wel interessant uitzien.

Matt matters. De lichte en romige textuur van deze nieuwe lippenstiftlijn combineert een matte finish met een hoge dekking in kleuren als fuchsia en statement brown.

nieuwe collectie essence try it love it lipstick
Prijs: € 2,39

essence the gel nail polish

Uiteraard wordt het nagellak assortiment ook uitgebreid. De drie kleuren 73 more than a feeling, 83 pretty cool life en 87 gossip girl komen er namelijk bij. Ik vind alle drie de kleurtjes er mooi uitzien, leuke aanvulling!

nieuwe collectie essence try it love it nagellak
Prijs: € 1,69

De essence “try it. love it!” collectie is verkrijgbaar vanaf augustus 2016 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Als het goed is komen deze producten ook in het standaard assortiment.

Wat vind jij van de nieuwe producten? Ik ben wel benieuwd naar de 2-1 concealer en de nieuwe mascara’s.

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube