Nieuwe etos nagellak review en swatches

nieuwe etos nagellak review en swatches

Toen ik laatst vernam dat Etos (net als de HEMA, zie ook dit persbericht) nieuwe nagellakjes had, was ik er als de kippen bij om een paar flesjes mee te nemen. Ben je benieuwd hoe de nieuwe lakjes mij bevielen? Check dan mijn Etos nagellak review inclusief swatches.

Nieuwe Etos nagellak review en swatches

Ik nam in totaal drie kleurtjes mee, maar ik laat er in dit artikel slechts twee zien. Deze passen namelijk naar mijn mening perfect bij elkaar. De flesjes kosten overigens € 1,99 per stuk.

nieuwe etos nagellak review en swatches kleuren

Als eerste laat ik de kleur 57 Pretty much zien. Deze kleur vond ik direct prachtig! Wat een mooie, diepe kleur. De lak is een beetje metallic en bevat hele subtiele shimmers. Ik was op slag verliefd!

nieuwe etos nagellak review en swatches 57 pretty much

Als extraatje bij deze lak kocht ik een topcoat met roze glitters in de kleur 88 Pink dip. De lak is blank en bevat grove en fijne donkerroze glitters. Leuk voor het geven van een subtiel detail.

nieuwe etos nagellak review en swatches 88 pink dip

Hieronder zie je het resultaat van de manicure die ik deed met beide kleurtjes.

nieuwe etos nagellak review en swatches beide

Ik hou van glitter, maar dan wel het liefste een beetje subtiel. Daarom lakte ik slechts één nagel met de Pink dip nagellak. De roze glitters staan wat mij betreft echt perfect bij de auberginekleurige metallic lak. De paarse lak geeft echt een prachtige glans. Als je de kleur in het zonlicht bekijkt, zie je de subtiele glinstertjes door de lak heen schitteren. I like!

Ben trouwens heel erg te spreken over deze gekleurde lak van de Etos. Meestal lakken metallic lakjes streperig. Dat is bij deze lak totaal niet het geval. Wel is hij vrij waterig van kleur, je moet dus wel echt twee laagjes aanbrengen om hem dekkend te krijgen. Op het moment dat ik deze review schrijf, heb ik de lak drie dagen op. De eerste slijtage begint zich nu wel aan te dienen. Maar een lak met zo’n schappelijk prijsje vergeef ik dat wel 😉

Heb jij de nieuwe Etos lakjes al geprobeerd?

P.s. Doe je al mee aan mijn Grote Beauty Winactie? Meedoen kan nog tot en met 25 oktober!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube