Nieuwe hunkemoller bikini

hunkemoller bikini

Laatst kreeg ik de vraag of ik misschien een nieuwe bikini wilde uitzoeken bij Hunkemöller. Natuurlijk wilde ik dat! Vandaag show ik mijn nieuwe Hunkemoller bikini aan jullie. Kijk je mee?

Hunkemoller bikini

Sinds een paar maanden is mijn zoontje ineens verzot op zwemmen. En omdat ik hem als liefhebbende moeder graag blij zie, ben ik nu bijna wekelijks in het zwembad te vinden 😉 Nu ik opnieuw zwanger ben, plofte ik al vrij snel uit mijn vertrouwde zwarte bikini van de H&M. Dit aanbod van Hunkemöller kwam dus als geroepen!

Het was volop sale toen ik het aanbod kreeg. De bikini die mij perfect zat en die mij aansprak qua kleur was volgens mij zowat de enige bikini die niet meedeed aan de sale en kostte in totaal 48 euro. Maar toch helemaal niet slecht voor zo’n mooie bikini waar alles mooi op zijn plek blijft zitten.

hunkemoller bikini blauw

Online shoppen

Normaal ben ik helemaal niet vies van online shoppen. (Ik ben al ‘on a first-name-base’ met de pakjesman 😉 ) Maar nu wilde ik juist graag in de winkel een bikini kopen omdat ik anders bang was dat ik niet meteen de juiste maat te pakken zou krijgen. Zeker omdat ik niet goed wist welke maat ik nu moest hebben, vooral wat betreft het topje is het voor mij nu even helemaal anders. Online is er overigens wel een ruim assortiment badmode te vinden.

De bikini

Ik ben geen fan van drukke printjes en felle kleuren. Normaal draag ik in het zwembad graag zwart of een andere onopvallende kleur. Maar toen ik deze bikini in het azuurblauw zag (mijn lievelingskleur!) met dat prachtige detail op het topje, was ik verkocht. Hij zat ook nog eens als gegoten! Het broekje is niet te klein en bedekt netjes mijn bottom en het topje heeft wat vulling met een klein push-up effect. Sorry, geen foto van mezelf met de bikini aan, ik ben helaas niet gezegend met een mooi bikini-lichaam. Om een compleet beeld te geven heb ik even de foto van de Hunkemöller website gebruikt.)

hunkemoller bikini model

Je vindt de bikini hier.

Shop jij wel eens bij de Hunkemöller of ga je graag ergens anders heen voor je bikini of badpak?

P.s. Doe je al mee aan mijn essence en CATRICE winactie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube