Nieuwe Lucardi sieraden

lucardi sieraden

Een tijdje terug werd ik benaderd door Lucardi met de vraag of ik het leuk zou vinden om kennis te maken met hun sieraden. Ja, natuurlijk! Ik mocht daarom wat uit de webshop uitkiezen en laat vandaag mijn Lucardi sieraden aan jullie zien. Natuurlijk vertel ik ook even wat ik er van vind.

Lucardi Sieraden

De webshop van Lucardi is echt enorm uitgebreid. Ik kreeg er een beetje keuzestress van… 🙂 Ringen, armbanden en kettingen, maar ook horloges voor zowel dames als heren ontbreken niet. Ik ging uiteindelijk – na lang wikken en wegen – voor de onderstaande sieraden.

Ring en oorbellen

Allereerst koos ik deze ring met bijpassende oorbellen. Ik draag zelf graag zilver en ben niet vies van een beetje blingbling. Deze witte kleur viel me direct op, hij is een beetje mystiek door de melkerige finish vond ik. Verder kan de kleur in ieder seizoen en past het ook nog eens overal bij.

lucardi sieraden ring

Deze ring en oorbellen zijn ook verkrijgbaar met andere gekleurde steentjes. Ook is er nog een bijpassende ketting, maar dat vond ik persoonlijk weer te veel matchy-match.

lucardi sieraden oorbellen

Ben er echt heel blij mee. De sieraden zien er heel mooi uit en de ring past perfect. (Ik had ook even met een special app op mijn iPhone gecheckt welke maat ik moest hebben, dat werkt dus heel goed.) Verder zijn de sieraden gemaakt van 925 Sterling zilver, dus je krijgt ook geen groene aanslag op je vingers of oorlellen.

Armband met chuncks

Daarnaast koos ik deze armband met zogenaamde ‘chunks’. Je kunt de armband dus geheel naar eigen smaak samenstellen. Zo kies je zelf de kleur van de armband (wit, grijs of zwart) en pik je daarna je favoriete chunks uit het assortiment. Eigenlijk kun je zo dus steeds een andere armband dragen. (Volgens mij is dit afgekeken van een ander bekend sieradenmerk, maar ik weet niet meer welke?)

lucardi sieraden armband chuncks

Ik koos dus voor een grijze armband en combineerde deze met 7 verschillende chunks met rhinestones, zilver en rose-goud. Ik was tijdens het uitzoeken al helemaal enthousiast over dit concept. Nu ik de armband in handen heb, ben ik zeker tevreden met mijn keus. De chunks gaan er soms een klein beetje moeilijk af, maar dat betekent alleen maar dat ze goed vast blijven zitten. Ik heb de armband al meerdere keren gedragen (in verschillende uitvoeringen uiteraard) en krijg er steeds complimentjes over.

lucardi sieraden armband chuncks 3

Ik denk dat ik binnenkort nog eens ga kijken wat voor een chunks Lucardi nog meer heeft. Ik vind het namelijk heel leuk dat ik de chunks op mijn outfit en stemming kan aanpassen.

Bestel jij wel eens wat bij Lucardi of een andere online juwelier?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube