Online shoppen bij Ali Express

image-aliexpress-op-kopen-in-china

Soms heb je van die kleine dingetjes nodig waar je gewoon niet teveel voor wil betalen. Wanneer ik dat soort spul niet direct nodig heb, kijk ik graag even bij Ali Express of eBay. Je bestelt dan vaak producten vanuit China. Het duurt even voordat je het binnen hebt, maar het kost vaak bijna niks en voor sommige producten is de kwaliteit echt meer dan prima. (Soms heb je overigens ook pech, maar meestal is het financiële verlies dan niet zo groot.) Ik wilde graag een nieuwe zonnebril voor de zomer en had ook nog een kabeltje nodig voor mijn iPhone. Ik ging daarom lekker online shoppen bij Ali Express. Hieronder een overzicht van de spulletjes die ik bestelde. *

Online shoppen bij Ali Express

Even een paar tips voor wie ook graag wil bestellen bij Ali Express: vink even aan dat je alleen spullen wil zien waarvan de verzending gratis is. Anders heb je achteraf toch nog extra kosten, dat is natuurlijk zonde. Verder is het ook fijn om de reviews van andere klanten te lezen. Vaak uploaden mensen foto’s van hun aankopen. Zo heb je een beter beeld bij hetgeen je wil gaan aanschaffen. Je hoeft zover ik weet niet bang te zijn voor douanekosten of iets dergelijks, je bestelt namelijk bij allerlei losse verkopers. Tot slot: je kunt tegenwoordig ook met iDeal betalen, dus je hebt geen creditcard nodig.

Zonnebril

Dit was het artikel waarom ik in eerste instantie ging shoppen bij Ali Express. Ik wilde graag een stoere cateye zonnenbril en bestelde deze voor € 6,23. Het is echt een gokje, want ik heb ‘m natuurlijk niet kunnen passen. Maar ik vond hem er zo gaaf uitzien dat ik hem gewoon maar heb afgerekend. Het was trouwens ook mogelijk deze bril in andere kleurtjes te bestellen. Ik ging voor zwart met een roze accent.

Online shoppen bij ali express zonnebril

Ik bestelde de bril hier.

Kwastenset

Deze kwastenset heb ik al een aantal keer bekeken, toch bestelde ik ‘m steeds niet omdat ik al een hele berg kwasten heb. Dit zijn natuurlijk niet de echte kwasten van Real Techniques. Ik heb ook al eens een andere set nepperds gekocht via eBay en die gebruik ik bijna dagelijks. Toen ik de set spotte voor maar € 5,81, kon ik het dus niet laten en belandde hij in mijn winkelwagentje. Als ik de set heb, zal ik er zeker een review over schrijven.

Online shoppen bij ali express kwastenset
Ik shopte de kwastenset via deze link.

Fan brush

Zowat de enige kwast die in mijn stash ontbreekt is een fan brush ofwel waaierkwast. Deze wil ik graag gaan gebruiken voor het aanbrengen van highliter en het wegvegen van fall-out. Ik hoop dat ik ook de versie krijg zoals hieronder afgebeeld, want er waren meerdere soorten beschikbaar, je kon alleen niet kiezen. Even afwachten nog dus…

Online shoppen bij ali express fan brush
Ik shopte de kwast voor € 1,35 via deze link.

iPhone kabeltje

De echte kabeltjes voor iPhones zijn altijd zo belachelijk duur, daarom besloot ik een neppe te bestellen. Ik ben namelijk lichtelijk vergroeid met mijn iPhone en heb al vaak meegemaakt dat hij aan het einde van de middag al bijna leeg was. (Dat vind ik echt het enige nadeel van de iPhone, die batterij gaat zo snel leeg!) Daarom wil ik een extra kabeltje hebben die ik mee kan nemen in mijn handtas.

Online shoppen bij ali express iphone kabeltje

Het kabeltje bestelde ik hier.

Sieraden bakje

Ik kies altijd de avond van te voren mijn outfit uit met bijbehorende sieraden. De accessoires wil ik graag op mijn make-up kastje gaan neerzetten zodat ik ze makkelijk kan pakken. De rest van de sieraden kan dan mooi opgeborgen blijven in mijn laatje. Ik zag dit boompje voor € 4,47. Deze past perfect bij mijn witte kwastenpotjes die ik bij de Xenos heb gekocht.

Online shoppen bij ali express sieraden opbergen
Het sieradenboompje bestelde ik hier.

Haar accessoires

Ik ben dol op het dragen van paardenstaarten, want ik heb een hekel aan haar in mijn gezicht. Maar als ik er eentje draag, wil ik ‘m wel graag een beetje pimpen. Op Ali Express vind je echt een heleboel leuke manieren om dit te doen. Verder vlecht ik mijn haar graag, maar dan wil ik niet dat je aan de onderkant een grote elastiek ziet. Daarom bestelde ik onderstaande accessoires voor € 0,50 per stuk.

Online shoppen ali express haar accessoire
De elastiek met nephaar kocht ik hier.

Online shoppen bij Ali Express doorzichtige elastiekjes
De doorzichtige elastiekjes kun je hier vinden.

Nu maar afwachten totdat alle aankopen binnen zijn. Ik zal daar uiteraard ook weer een shoplog van maken om te laten zien of het het geld en het wachten waard was 🙂

Bestel jij wel eens wat bij Ali Express?

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht. Deze blogpost bevat affiliate links.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube