Only You Poppy & Lily review

only you poppy lily review

In maart blies ik alweer 34 verjaardagskaarsjes uit. Uiteraard kreeg ik als beautylover vooral verzorgingsproducten cadeau waaronder dit leuke setje met Only You producten in de geur Poppy & Lily. Vandaag laat ik in deze review weten wat ik van de producten vind.

Only You Poppy & Lily review

Only You is het huismerk van parfumerie Ici Paris XL. Only You heeft allerlei verzorgingsproducten in verschillende geurlijnen (en make-up zag ik op de website van Ici Paris), zo is er voor ieder wat wils. De prijzen zijn ook nog eens heel redelijk. Zo kun je eenvoudig een leuk, vrolijk uitziend cadeautje samenstellen. Ik kreeg dit mandje van mijn ouders cadeau met producten in de geur Poppy en Lily.

only you poppy lily review cadeauset

Dat ziet er toch feestelijk uit? De verpakkingen zijn lekker simpel en strak, door de felle kleuren oogt het heel vrolijk vind ik.

De geur is bloemig, maar niet te zoet. Ik vind het een ontspannende geur en vind het vooral fijn dat het zoete niet overheerst. Verder is de geur echt heel uniek! Ik heb nog niets anders in mijn stash wat ruikt als deze lijn. (Moeilijk om uit te leggen hoor, ik zou zeker aanraden eens te gaan snuffelen als je bij de Ici Paris bent!)

Only You Poppy & Lily Hand Lotion

De handlotion heeft een inhoud van 300 ml en kost € 6,65. Een lekkere ruime verpakking! Ik heb deze nu op mijn make-up tafeltje staan zodat ik na het make-uppen lekker mijn handen in kan smeren. De lotion trekt lekker snel (belangrijk!) in en de geur blijft zeker nog een uurtje hangen. Ik ben vooral fan van de falcon met pompsysteem. Het werkt lekker snel en hygiënisch.

only you poppy lily review hand lotion

Only You Poppy & Lily Bath and Shower gel

De flacon Douche Gel bevat 300 ml en kost € 6,65. Ik merk dat ik de geur van Poppy & Lily vooral in de avond erg prettig vind, de licht-bloemige geur werkt op de een of andere manier ontspannend. Deze Bath and Shower gel heb ik inmiddels al bijna opgemaakt omdat ik hem graag in bad gebruik als ik na een lange werkdag (of mamadag, dat is vaak nog harder werken 😉 ) even wil relaxen.

only you poppy lily review bath and shower gel

Only You Poppy & Lily Body Scrub

Voor deze Body Scrub betaal je € 5,55 en krijg je 200 ml product. Het is een vrij fijne scrub, waardoor ik hem ook durf te gebruiken voor mijn decolleté. Voor mijn gezicht gebruik ik wel liever een gezichtsscrub. Gewoon een lekker scrubje en ik vind de tube ook erg fijn. (Beter dan van die potten waar je met je hand in moet graaien zeg maar.)

only you poppy lily review body scrub

Only You Poppy & Lily Body Lotion

Als laatste laat ik deze Body Lotion zien. Voor € 5,55 krijg je een tube van 200 ml. De lotion had van mij wel iets sneller mogen intrekken. Ik heb meestal haast na het douchen en wil me dan snel kunnen aankleden. Maar als ik de Body Lotion na mijn avondbadje gebruik, heb ik er geen problemen mee dat het iets langer duurt.

only you poppy lily review body lotion

Only You Poppy & Lily Conclusie

Al met al vind ik dat Only You hele lekkere en vooral ook betaalbare producten in het assortiment heeft. Er zijn nog veel meer geurlijnen, als je eens een kijkje neemt in de Ici Paris zul je zien dat je veel keuze hebt.

Kende jij dit merk al? Welke geurlijn is jouw favoriet?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube