Over mij

Astrid beautyblogger ikhouvanbeauty nlBenieuwd wie de beautyblogger is achter deze website? Hier komt ‘ie…
Ik ben Astrid, een (30+) moeder van twee lieve jongetjes, afgestudeerd aan de hogeschool voor Journalistiek en werkzaam in de online marketing. De laatste jaren heb ik voornamelijk als Content Marketeer gewerkt. Mijn liefde voor beauty en make-up is met de jaren sterk gegroeid. Vroeger vond ik mezelf niet waardig genoeg om me mooi te maken, nu is dat helemaal anders. Ik ben blij met mezelf en met wat ik heb en laat mezelf dan ook graag stralen.

Persoonlijke ontwikkeling

Ikhouvanbeauty.nl is ontstaan uit de behoefte mezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ik heb namelijk veel plezier in mijn werk; ik vind het leuk om te schrijven, beeldmateriaal te bewerken, video content te maken en een website te laten stijgen. Toch miste ik het maken van content over de dingen die mij persoonlijk aanspreken. In maart 2016 heb ik met IkhouvanBeauty de sprong in het diepe gewaagd! Sinds die tijd verschijnen er minimaal drie artikelen per week op IkhouvanBeauty.nl.

Voel je mooi!

Bezig zijn met make-up & beauty, aan de ene kant is het wellicht oppervlakkig, maar ik word er zelf simpelweg heel erg blij van. En wat is er mis met bezig zijn met de dingen die het leven leuker en mooier maken? Ik hoop met deze website vrouwen en meiden te inspireren om ook lekker bezig te zijn met beauty, make-up en haarstijlen, zodat ze zich mooi en zelfverzekerd voelen.

Natural beauty

Wanneer ik een mamadag heb of wanneer ik op kantoor zit, houd ik van een natuurlijke look en dus ook van producten die je natuurlijke schoonheid versterken. Voor een feestje ga ik wel graag wat meer over the top. #blingbling 😀 Ik vind het daarom leuk om producten te proberen die voor een meer gewaagde look zorgen. Ik kan niet zonder oogschaduwpalettes (het liefst goede budget varianten), lippenbalsem en wenkbrauwgel. Verder ben ik graag creatief met mijn haar.

Contact?

Lijkt het je leuk om samen te werken met mij of wil je mij iets anders vragen? Check dan even mijn contactpagina. Hier vind je ook voorbeelden van samenwerkingen die ik al heb gehad.

over de beautyblogger ik hou van beauty

Bewaren

Save

Save