Pacifica Solar complete color mineral palette review

Pacifica-Solar-complete-color-mineral-palette

Lieve blogvriendin Jolanda van Zazazoo.nl stuurde mij een tijdje terug het Pacifica Solar complete color mineral palette toe, omdat ze het zelf niet ging gebruiken en omdat ze wist dat ik een zwak heb voor (oogschaduw) palettes. Blij als een kind ging ik er natuurlijk mee aan de slag. Benieuwd of het wat is? Check dan mijn review.

Pacifica Solar complete color mineral palette review

Dit mooie palette kost €49 en is onder meer te verkrijgen bij de webshop Biggreensmile. Op de achterkant van het doosje kun je zien dat dit palette drie highlighters, een blush, een bronzer en zes kleuren oogschaduw bevat. De producten zijn vegan en volledig cruelty free. Daarnaast bevat de make-up geen parabenen en dergelijke. Altijd fijn om te weten!

Pacifica Solar complete color mineral palette achterkant

Als je het palette uit het doosje haalt, tref je een witte, kartonnen verpakking aan.

Pacifica-Solar-complete-color-mineral-palette-verpakking

Opengeklapt zie je het design van het omhullende doosje weer terug en natuurlijk de make-up. Jolanda heeft zelf ook een review geschreven over onder meer dit palette, waardoor je op onderstaande foto wel al lichte gebruiksporen ziet, excuus!

Pacifica Solar complete color mineral palette inhoud

Swatches

Alle make-up in dit palette bevat kokos, waardoor de producten lekker romig en boterzacht aanvoelen. Hieronder de swacthes.

Pacifica-Solar-complete-color-mineral-palette-swatches-highlighters
Highlighters Gold dust – Island rose – pink opal

De highlighters zijn niet mega gepigmenteerd, maar dat is wat mij betreft niet zo’n probleem omdat ik niet zo van het disco-bal effect ben. Ik vind pink opal ook geschikt om te gebruiken als een subtiele blush.

Pacifica-Solar-complete-color-mineral-palette-swatches-blush-bronzer
Blush – flushed en bronzer – bronzed

Prachtige blush en bronzer met een heel goed pigment. Wel opletten geblazen met aanbrengen zodat je geen clownseffect krijgt! Gelukkig blendt de substantie (misschien mede dankzij de kokos?) heel mooi uit.

Pacifica-Solar-complete-color-mineral-palette-swatches-oogschaduw
Oogschaduws Neptune – Glow – Treasure – Coral – Mermaid Aqua – Sandalwood

Ja, dit is natuurlijk een spekkie naar mijn bekkie, wat een geweldige kleuren en wat een goed pigment: love it! Vooral Mermaid Aqua en Neptune vind ik fantastisch. Het enige dat dit palette mist is een matte kleur.

Conclusie

Excuses, nogmaals geen ooglook van mijn kant, al heb ik het palette wel al meerdere keren gebruikt voor een dagje kantoor. Helaas heb ik er toen geen goede foto van genomen. Ik typ deze blogpost terwijl ik bijna 38 weken zwanger ben. Ik heb een opgepoft gezicht met wallen tot aan mijn kin. Nou kan make-up veel goed maken, maar ik ben bang dat dit in mijn geval nu even niet opgaat en daarom heb ik niet zoveel behoefte mijn hoofd in deze status op de gevoelige plaat te zetten. Ik hoop op jullie begrip hiervoor 😉

Anyways, wat vind ik van dit palette? Ik vind het echt een heel mooi palette met vooral een prachtige blush en hele mooie kleuren oogschaduw. Er zitten kleuren in die geschikt zijn voor een natuurlijke en alledaagse look, maar ook een ‘pop of colour‘ voor een wat meer out of the box look ontbreekt niet, heel tof! Wel jammer dat er geen matte kleur oogschaduw in het palette zit, dat had het plaatje wat mij betreft wel echt compleet gemaakt. Met een prijs van bijna 50 euro is het palette niet goedkoop, echter krijg je wel veel producten en is het ook wat waard dat de make-up volledig dierproefvrij is en geen schadelijke stoffen en dergelijke bevat.

Was jij al bekend met het merk Pacifica?

Save

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube