In de pers: HEMA 100 kleuren nieuwe nagellak

hema 100 kleuren nieuwe nagellak

Ik krijg nu ik wat langer blog steeds meer en meer persberichten binnen. Lang niet alles is het delen waard, maar zo nu en dan zie ik iets wat ik jullie niet wil onthouden. Zo ook dit bericht van de fijne winkelketen HEMA over een geheel vernieuwd assortiment aan nagellakjes. Lees je mee?

HEMA 100 kleuren nieuwe nagellak

HEMA heeft al heel lang allerlei kleuren nagellak in het assortiment. Dit is op zichzelf niet echt nieuws. Maar nu is het zo dat het bestaande HEMA Beauty nagellakassortiment is vervangen door één nieuwe long lasting lakformule, in maar liefst 100 nieuwe kleuren. Volgens het persbericht is de nieuwe nagellak van verbeterde kwaliteit: de lak zou langer blijven zitten, meer glans geven en een hogere kleurintensiteit hebben. Ook is het kwastje vernieuwd, hij is namelijk breder geworden waarmee je in één keer een dun laagje lak over het gehele nageloppervlak kunt strijken.

De nagellakkleuren

Alle 100 lakken hebben Engelse namen die verwijzen naar de Nederlandse achtergrond van HEMA. Denk aan toeristische plekken zoals Vondelpark green, red light red en market of flowers. Uiteraard mogen typisch Hollandse tinten als tulip red, ice skating, canal house brick, liquorice en tompouce niet ontbreken. Er is ook een nieuwe extreme long lasting top coat die ervoor zorgt dat de nagellak goed hard wordt en extra lang mooi blijft én je kunt bij HEMA nu ook Quick Dry drops kopen (o.b.v. siliconen) om het droogproces te verkorten.

hema 100 kleuren nieuwe nagellak persbericht

De nagellakjes kosten € 2,50 per stuk en zijn te koop in de winkel of op Hema.nl.
Ik ga binnenkort zeker even het vernieuwde assortiment bekijken en ben bang dat ik dan ook weer met een paar flesjes richting huis ga 😉 De Quick Dry drops wil ik ook graag proberen.

Heb jij al veel HEMA nagellakjes?

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube