In de pers: HEMA hals,- en decolleté crème en rimpelvuller

HEMA decollete creme en rimpelvuller

HEMA timmert hard aan de weg met nieuwe beautyproducten. Laatst liet ik al een bericht zien waarin de nieuwe nagellakjes werden aangekondigd. Deze keer wil ik de aandacht geven aan de nieuwe hals,- en decolleté crème en rimpelvuller middels de informatie die ik kreeg via onderstaand persbericht. Lees je mee?

HEMA hals,- en decolleté crème en rimpelvuller

Om de huid elke dag in een topconditie te houden, heeft HEMA Beauty ruim keuze in huidverzorgingsproducten voor elke leeftijd. Nieuw: een hals,- en decolletécrème om de huidtextuur van binnenuit te verbeteren en een rimpelvuller om de aanwezigheid van fijne lijntjes te verzachten. De producten zijn een aanvulling op de anti-aging serie ‘hello mirror guess my age’, waarin veel specials te vinden zijn om de huid extra aandacht te geven.

Klinkt goed toch? Ik vind de naam van deze lijn sowieso al leuk, ‘hello mirror guess my age’. De lijn is trouwens onderverdeeld in producten voor de 30+, 40+ en 60+ huid. Goed om te weten…

HEMA hals,- en decolleté crème

De hals,- en decolleté zone wordt door huidexperts ook wel het ‘vergeten gebied’ genoemd omdat alle aandacht vaak enkel op de verzorging van het gezicht is gericht. Maar juist de huid van de hals is dunner dan de rest van het gezicht en zodoende extra kwetsbaar voor het ontstaan van tekenen van veroudering, zoals rimpels en verslapping. Om in de loop der jaren zo’n rimpelig ‘kalkoennekje’ te voorkomen vraagt deze zone om een rijke verzorging die de huid van binnenuit verstevigt en verbetert, zoals de nieuwe hals,- en decolleté crème.

HEMA hals en decollete creme

Zaak dus om in ieder altijd even verder te smeren dan alleen je gezicht 😉

HEMA rimpelvuller

Speciaal voor de plaatselijke aanpak is er nu ook een hello mirror guess my age rimpelvuller: een formule om kraaienpootjes rondom de ogen te verminderen maar bijvoorbeeld ook horizontale voorhoofdslijnen glad te strijken of de sterke aanwezigheid van een fronsrimpel te verzachten.

hema rimpelvuller

Klinkt veelbelovend. Aangezien de producten niet de hoofdprijs kosten, zou ik het best eens willen proberen. Ben benieuwd naar de resultaten!

De hello mirror guess my age rimpelvuller (€ 6,50) en hals,- en décolleté crème (€ 6,50) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle HEMA filialen of online te bestellen.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube