In de pers: It Pieces by CATRICE

It Pieces by Catrice

Sinds kort ontvang ik zo nu en dan persberichten. Als ik iets leuks spot, plaats ik het natuurlijk voor jullie online. Deze keer een bericht over CATRICE, het welbekende lowbudget merk dat maar nieuwe collecties blijft lanceren. Zoals nu ook de “It Pieces” by CATRICE. Kijk je mee?

It Pieces by CATRICE

Deze limited edition herfst/wintercollectie voor 2016/17 bevat:

nieuwe uitingen van vrouwelijke en romantische looks, subtiele invloeden van de gothic subcultuur en elegante fluwele creaties.

Klinkt goed, toch? Hieronder een opsomming van wat je straks in de winkel kunt verwachten.

Deluxe Glow Highlighter

Ik begin even met – naar mijn idee – het meest interessante product; een nieuwe highliter. Dit keer in de vorm van een palette met een champagne-, roze- en bronskleurige highliter. Dit palette kost straks € 4,59.

It Pieces by Catrice highliter palette

Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow

Er komen drie mono oogschaduws in de schappen voor een prijs van € 3,99 per stuk. CATRICE zegt over deze oogschaduw:

De nieuwe en extreem crèmige poeder textuur geeft een maximale kleur na slechts een keer aanbrengen. In drie verschillende kleuren – champagne, roze en grijs.

It Pieces by Catrice mono oogschaduw
V.l.n.r. 030 Dîner En Blanc, 050 La Vie En Rose, 060 Comme Ci Comme Gris.

Matt 6hr Lip Artist

Deze matte lipsticks in potloodvorm blijven volgens CATRICE tot 6 uur lang zitten en kosten straks € 4,99. Er komen drie verschillende kleurtjes op de markt.

It Pieces by Catrice Matt 6hr Lip Artist
V.l.n.r. 010 Bare Nude’s soul, 030 Barberry Hopping, 040 HibisKiss-Proof.

Prêt-à-Volume Smokey Mascara

Deze zwarte mascara kun je straks kopen voor € 4,59. CATRICE belooft dat de mascara 18 uur op zijn plek blijft zitten en dat dit is bevestigd door een extern instituut. (Ben benieuwd welke? Altijd interessant om te weten…) Verder zegt CATRICE:

Het idee van fluweel. Diepzwart volume en definitie: het vezel borsteltje verzekert je van een expressieve look voor je wimpers.

It Pieces by Catrice smokey mascara

Ultimate Nail Lacquer

Uiteraard ontbreken de nagellakjes niet. Straks kun je drie nieuwe kleurtjes in je winkelmandje gooien voor € 2,89 per stuk.

It Pieces by Catrice nagellak
V.l.n.r. 118 Take A Brick, 120 Berry Necessary! en 121 Plump Around.

Shine Appeal Fluid Lipstick Intense

Deze nieuwe liquid lippies zijn straks verkrijgbaar voor € 3,99 per stuk in roze en lichtroze. CATRICE zegt:

De diepe, rijke kleur van een lippenstift gecombineerd met een intensieve glans. De hoge pigmentatie en de langhoudende formule maken deze eyecatcher onderscheidend.

It Pieces by Catrice liquid lipstick

“It Pieces” by CATRICE is vanaf juli 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Er staat in het persbericht dat het om een limited edition gaat, maar er staat ook dat de producten aansluitend in het CATRICE standaard assortiment worden opgenomen. We zullen zien zeg ik dan maar 🙂

Ik word zelf niet direct dolenthousiast van deze producten. Het ziet er prima uit en de prijs is natuurlijk ook meer dan prima, maar ik vind het niet echt vernieuwend. Het highliter palette lijkt me wel interessant en de mascara zou ik ook graag uitproberen.

Vinden jullie dit soort nieuws leuk? Dan zal ik het zeker vaker plaatsen. Laat het me gerust even weten hieronder!

P.s. Doe je al mee aan mijn winactie? Je kunt nog meedoen tot 13 juni!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube