In de pers: Jeffree Star verkrijgbaar in Nederland

Jeffree Start verkrijgbaar in Nederland

Vandaag heb ik weer een leuk niewtje voor jullie. Het bekende merk Jeffree Star Cosmetics is namelijk sinds kort te krijgen in Nederland. Eerder moest je de make-up van deze extravagante artiest bestellen in Amerika met alle extra kosten van dien. Vanaf nu kun je exclusief terecht bij de webshop van The Make Up Spot.

Jeffree Star verkrijgbaar in Nederland

De gebeden van vele beautyliefhebbers zijn hiermee duidelijk verhoord, want het bestellen vanuit Amerika is een dure aangelegenheid. De make-up van Jeffree Star Cosmetics staat bekend om de gedurfde producten en kleuren. Jeffree Star Cosmetics staat als merk voor fearless, het durven nemen van risico’s, plezier hebben en trots zijn op wie je bent!

Check ook even het Youtube kanaal van Jeffree Star. Ik vind zijn video’s altijd erg vermakelijk om te kijken 😉

jeffree star verkrijgbaar in nederland make-up spot

Bij de Make Up Spot vind je een uitgebreid assortiment. Van de prachtige Velour Liquid Lipsticks tot de Skin Frost highlighters en zelfs het nét gelanceerde Androgyny Eyeshadow Palette is al verkrijgbaar! (Klik hier voor het assortiment!)

UPDATE: de make-up van de colab tussen Jeffree Star en Manny MUA is straks ook te koop bij the Make Up Spot! De set is helaas niet te koop, maar je kunt er wel de losse producten scoren.

Ik heb zelf nog niets van Jeffree Star in mijn bezit, maar ben reuze benieuwd naar de producten. Op Youtube vind je er veel lovende video’s over. Het is geen goedkoop merk. Een liquid lipstick kost € 20,95, een highlighter € 30 en voor een oogschaduwpalette moet je € 45 neertellen.

Heb jij al eens make-up van Jeffree Start geprobeerd? Is het de prijs waard? Ben benieuwd!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube