In de pers: Mineralissima herfst collectie 2016

mineralissima herfst collectie 2016

Woensdag = persberichtdag 🙂 De laatste tijd krijg ik veel persberichten. Dit bericht van het natuurlijke cosmeticamerk Mineralissima vond ik wel interessant. Kijk je mee naar de Mineralissima herfst collectie 2016?

Mineralissima herfst collectie 2016

Ik heb in mijn te reviewen bakje nog een poeder liggen van Mineralissima, die kreeg ik tijdens mijn beautyswap met Lonneke. Verder heb ik nog geen ervaring met dit merk, maar het zag er in het persbericht zo veelbelovend uit, dat ik het toch even aan jullie wilde laten zien.

Over Mineralissima

Mineralissima, hét Nederlandse mineral make-up merk. Mineralissima specialiseert zich vanaf 2007 in hoogwaardige mineral make-up, van foundation tot lipgloss. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg vervaardigd in Nederland. Mineralissima produceert enkel mineral make-up zonder parabenen, parfum, chemicaliën of andere kunstmatige additieven. Hierdoor kun je bij dit prachtige merk terecht als je graag van natuurlijke cosmetica geniet. Vanaf 27 oktober 2015 is Mineralissima ook op de PETA cruelty-free cosmetics lijst te vinden. Dit houdt in dat je bij Mineralissima voor dierproefvrije make-up terechtkunt.

Hieronder de producten uit de nieuwe herfstcollectie. Het gaat in deze collectie trouwens allemaal om pressed powders in plaats van losse poeders, zoals meestal het geval is bij minerale make-up. Het persbericht belooft hoge pigmentatie bij de blush, bronzer en oogschaduw en een goede dekking bij de foundation.

Pressed Foundation

De foundation in compact formaat is in zeven verschillende kleuren verkrijgbaar.

Mineralissima herfst collectie 2016 foundation

Prijs: € 22

Blush en bronzer

Van de blush zijn er drie kleuren te krijgen, de bronzers zijn er in twee tinten. (Op het plaatje staan overigens vier blushers, maar volgens het persbericht zijn het er drie!)

Mineralissima herfst collectie 2016 blush

Mineralissima herfst collectie 2016 Bronzer

Prijs: € 20

Wenkbrauwpoeder

De wenkbrauwpoeders zijn te krijgen in twee kleuren.

Mineralissima herfst collectie 2016 wenkbrauwpoeder

Prijs: € 12,50

Oogschaduw

De oogschaduw is verkrijgbaar in vier herfsttinten.

Mineralissima herfst collectie 2016 oogschaduw

Prijs: € 10,50

Alle producten zijn al te verkrijgen via de webshop van Mineralissima.
Ben jij al bekend met dit merk? Zo ja, wat zou je aanraden?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube