Persoonlijk: Kleine blogpauze

kleine blogpauze - Persoonlijk: Kleine blogpauze

Het is de trouwe lezers waarschijnlijk wel opgevallen, ik heb even een kleine blogpauze genomen. Vandaag leg ik uit waarom en hoe nu verder.

Blogpauze

Ineens was daar de dag dat ik geen content meer klaar had staan en dat ik geen tijd had om nieuwe content te maken. In eerste instantie baalde ik daar heel erg van. Ik heb mijn blog al ruime tijd heel netjes bijgehouden en heb er ook steeds met plezier aan gewerkt. Helaas ben ik ook maar een mens en is mijn blog bij grote drukte toch hetgeen wat het laagste op mijn prioriteitenlijstje staat.

Verder geen reden tot zorgen hoor, met mij en mijn mannen gaat het heel erg goed! Ik heb een zeer drukke periode op mijn werk en daarnaast geniet ik van mijn twee kleine mannetjes en van mijn grote man 😉 Dit genieten deed me de laatste tijd ook beseffen dat het leven maar kort is en dat bepaalde dingen die ik nu beleef (vooral met de kinderen), nooit meer terugkomen. Ik merkte dat ik mijn tijd en energie het liefste zoveel mogelijk in mijn gezin wilde steken, waardoor het bloggen meer en meer op de achtergrond raakte. Tijd voor een blogpauze dus!

En nu verder?

De blogpauze heeft mij aan het denken gezet. Heel eerlijk gezegd was het eigenlijk wel even fijn om naast het werk geen andere ‘verplichtingen’ te hebben. Naar mijn idee hoort het bloggen niet aan te voelen als een verplichting. Tijd dus om goed na te denken hoe ik verder wilde met IkhouvanBeauty. Helemaal stoppen vond ik te rigoureus. Daarbij kan het werken aan mijn blogs soms juist een leuke afleiding van dagelijkse beslommeringen zijn. Ik heb daarom besloten dat ik even geen ‘schema’ meer aanhoud, maar artikelen plaats wanneer ik daar zin in heb. Mijn blog is voor mij een manier om te ontspannen en dat werkt niet als het gaat voelen als een verplichting.

Ik ben dus weer een soort van terug 😉 en er komen zeker weer wat leuke blogs aan. Iedereen die is blijven lezen en die mij gemaild heeft om te vragen hoe het met me ging, heel erg bedankt. Lief dat jullie aan mij dachten! Ik kom ook snel weer langs op jullie websites!

 

ikhouvanbeauty kus

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube