Persoonlijke update & Gastbloggers in aantocht!

ikhouvanbeauty gastbloggers

Zoals ik in mijn vorige artikel al beloofde, ga ik vandaag een kleine persoonlijke update geven. Ik heb het namelijk de laatste weken heel erg druk. Niet alleen ben ik alweer bijna 24 weken zwanger en ga ik daarmee binnenkort het zwaarste trimester in, ik ga ook nog eens binnenkort verhuizen en heb het heel druk op mijn werk. Tijd dus om een beetje gas terug te nemen wat betreft het bloggen. Uiteraard wil ik dit doen zonder dat IkhouvanBeauty.nl hier al teveel onder lijdt. Lees je even mee wat de plannen zijn?

Succes van IkhouvanBeauty

De afgelopen maanden heb ik echt superveel plezier gehad met het werken aan mijn blog. Ik word blij van doen wat ik het liefste doe, ik leer nieuwe producten kennen, krijg uit mijn omgeving hele leuke reacties én als klap op de vuurpijl heb ik ook nog eens heel veel leuke en lieve mensen leren kennen die dezelfde interesses hebben als ik. Sommige spreek ik zelfs dagelijks. Toen ik IkhouvanBeauty.nl bijna zeven maanden geleden in de lucht bracht, had ik nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden!

essence catrice blogger event makeup

Kijk, zo blij word ik van het succes van IkhouvanBeauty.nl 🙂

Gastbloggers in aantocht!

Toch is het zo dat mijn website helaas onderaan de prioriteitenlijst staat. Mijn gezin, mijn gezondheid en mijn werk gaan nou eenmaal voor. Ik merkte de afgelopen weken steeds vaker dat ik na een werkdag of na een dag vol met activiteiten met mijn peutertje geen energie meer over had om artikelen te schrijven. In het weekend wil ik het liefste lekker samen zijn met mijn mannen of even socializen met mijn vriendinnen, waardoor bloggen er ook vaak niet van komt. Ik baalde hier erg van, want ik ben heel trots op hetgeen ik in de afgelopen maanden heb bereikt en wil dit eigenlijk niet stop zetten. Ook niet tijdelijk! Toen kwam ik, mede door mijn blogvriendin Hilde, op het idee om eens te gaan rondvragen of er meiden zijn die zin hebben zo nu en dan een gastblog te schrijven. En wat denk je? Ik kreeg superveel leuke reacties.

Voordelen gastblogs

Vanaf deze maand tot en met het voorjaar zul je daarom regelmatig een gastblog voorbij zien komen. Dit zijn dus artikelen geschreven door andere (beauty)bloggers over de onderwerpen en op de dagen die je bent gewend van IkhouvanBeauty.nl. Aan deze constructie zitten naar mijn idee twee grote voordelen:

  1. IkhouvanBeauty.nl blijft zoals gewoonlijk voorzien van leuke content en ik kan tijdelijk een beetje meer rust nemen.
  2. Jij leert allerlei leuke, nieuwe blogs kennen om te lezen. Vergeet dus ook vooral niet door te klikken naar de blogs van mijn gastbloggers. Alle meiden hebben namelijk stuk voor stuk ontzettend leuke websites met veelzijdige artikelen over onder andere beauty en lifestyle. Echt de moeite waard!

Nou, dat wilde ik jullie graag even vertellen 🙂 Kijken jullie er naar uit de gastblogs te lezen?
Mocht je overigens zelf eens een keertje willen gastbloggen? Neem dan gerust even contact met mij op!

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube