Pinterest Nailart namaken

Pinterest nailart namaken

Ik vind het leuk om mijn nagels te lakken en wil dan ook graag wat anders dan al mijn nagels in één kleur. Vaak kijk ik even op Pinterest voor wat inspiratie. Deze keer vond ik een mooi voorbeeldje op Pinterest die ik ben gaan namaken. Want: beter goed gejat dan slecht verzonnen zullen we maar zeggen 😉 *

Pinterest Nailart namaken

Dit is het voorbeeldje wat ik wilde namaken. Ik had vorige maand bij die leuke Kruidvat actie een mooi zeegroen lakje gekocht van NYC, dus daarom besloot ik de roze nagellak te vervangen voor deze groene.

Pinterest nailart namaken voorbeeld

Basecoat

Uiteraard begin ik weer met een basecoat. Ook deze keer heb ik de 2 in 1 lak van Catrice gebruikt, die ik laatst ook voor mijn radiant nailart gebruikte. Als topcoat ben ik weer heel tevreden over deze lak. Heb echt een goede week plezier gehad van mijn manicure. Als basecoat vond ik ‘m minder geschikt. Hij is dik, voor een base vind ik dat niet fijn. De groene nagellak kreeg een soort van luchtbelletjes en ik verdenk de lak van Catrice als boosdoener… De volgende keer gebruik ik een andere basecoat.

Pinterest nailart namaken basecoat

Groene nagellak

Na de base, lak ik mijn vingers groen met een zeegroene NYC lak. Hij dekt in twee dunne laagjes. Ik laat mijn ringvinger en middelvinger nog ongelakt.

Pinterest nailart namaken groene lak

Nailart basis

Als basis geef ik mijn ringvinger een glanzende zilveren nagellak van Safari. Dit is een budgetmerk nagellak die echt meer dan prima is. Ik heb deze al een hele tijd en hij droogt niet uit en lakt in één laag al dekkend. De middelvinger lak ik wit met een lak van Essence. Deze dekt in één wat dikkere laag.

Pinterest nailart namaken base nailart

Glitter en stippen

De ringvinger top ik met een holografische glitterlak van Essence. Ik vind deze echt zo mooi! Hier wordt het ekstertje in mij heel blij van! Met de dottingtool ga ik weer stipjes maken met de zwarte nagellak van W7. Deze keer laat ik wat nagellak op een papiertje lopen. Dat werkt wat sneller dan de dottingtool in de lak te dippen.

Pinterest nailart namaken dottingtool

Het resultaat!

Dit is het resultaat! Ik ben alleen ietsje te enthousiast geweest met de stippen. Had het mooier gevonden als ik net als in het voorbeeld van Pinterest de stipjes kleiner had gemaakt en minder stippen had gezet.

Pinterest nailart namaken eindresultaat

Kijk jij wel eens op Pinterest voor inspiratie op het gebied van beauty?

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht en heb geen geld gehad voor het noemen van de producten.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube