Positiemode shoplog (-je): het Bolle Buikje

positiemode-shoplog-het-bolle-buikje

Laatst ging ik lekker shoppen bij het Bolle Buikje. Deze winkel in Almere heeft allerlei positiemode van bekende merken in de rekken hangen, inclusief een outletgedeelte. Shoppen voor zachte prijsjes dus, dat klonk mij als muziek in de oren. Kijk je mee naar mijn zwangere buikje (bijna 23 weken op het moment van shoppen) en welke kledingstukken ik mee naar huis nam in deze positiemode shoplog?

Positiemode Shoplog

Allereerst wil ik iedereen die nu bang is dat IkhouvanBeauty.nl gaat veranderen in een mamablog even geruststellen. Ik ga écht geen mamablog worden. Maar zoals ik al vertelde toen ik aankondigde dat ik zwanger ben; een foto van mijn zwangere buikje of een artikel voor de zwangere medemens met beautygerelateerde interesses moet zo nu en dan kunnen. Ook mijn zwangere ik blijft zich namelijk graag bezig houden met uiterlijke schoonheden 😉 That said and done… Op naar de (mini) positiemode shoplog.

positiemode shoplog positiemode assortiment

Het Bolle Buikje

Aangezien ik zo’n leuke shopervaring heb gehad, wil ik eerst graag even wat vertellen over de winkel in Almere. Deze heeft namelijk een paar bijzonderheden. (Wil je direct zien wat ik heb geshopt, scroll dan even naar beneden.)

De winkel bestaat inmiddels al 12 jaar. Sinds ruim vier jaar wordt deze gerund door de twee zussen Gaiy en Rishma. (Ze zijn helaas camera-schuw, dus ik heb geen foto van ze genomen!) De meeste kleding in de winkel is van Mama Licious, een merk dat hele leuke, hippe en comfortabele kleding maakt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast zijn er ook andere merken in de winkel te vinden zoals Noppies, Queen Mum en Love2Wait. Uiteraard kun je in de winkel ook terecht voor leuke accessoires, positielingerie en voedingsbh’s.

positiemode shoplog kraamcadeau

Sinds enige tijd heeft de winkel zelfs een klein assortiment babykleding in het schap, inclusief leuke kraamcadeautjes zoals rompertjes waar je zelf de geboortedatum en -tijd van de baby op kunt schrijven.

positiemode shoplog trouwjurk

Wat de winkel verder uniek maakt en wat er ook voor zorgt dat veel mensen van buiten Almere bij de zussen langs komen, is het feit dat het Bolle Buikje trouwjurken en avondjurken van het merk Tiffany Rose verkoopt. Je ziet ze hier in het rek hangen, rechts op de foto. (Check de jurken hier.)

Bolle Buikje Webshop

De webwinkel hebben de zussen er als extra service bij geopend. Heel handig als je toch een bepaald kledingstuk wil aanschaffen waar je eerder over twijfelde. Ik ging zelf lekker naar de winkel toe zodat ik een beetje me-time had en op mijn gemak het een en ander kon passen. En daarnaast is het zeker met een zwangere buik en een veranderend lichaam handiger om real-time kleding te passen vind ik.

positiemode shoplog positiemode assortiment 2

Persoonlijke shopervaring

Ik werd in de winkel heel leuk ontvangen door Rishma. Zij vertelde me alles over de merken, de kleding en de geschiedenis van de winkel. Ze nam duidelijk de tijd voor me en weet precies wat er allemaal in de rekken hangt. Ze helpt je dan ook graag bij het zoeken van kleding die bij je persoonlijke smaak past. Zo is een ochtendje shoppen bij het Bolle Buikje echt een hele leuke ervaring. Je ziet ook aan alles in de winkel dat Gaiy en Rishma een leuk contact hebben met hun krantenkring, zo staan in de vensterbank allemaal geboortekaartjes van hun klanten. Klanten sturen deze uit zichzelf op naar de winkel.

positiemode shoplog geboortekaartjes

De buit

Ik heb geen enorme berg kleding aangeschaft, want ik ga het natuurlijk maar kort dragen én ik had nog een paar kledingstukken bewaard van mijn vorige zwangerschap. Hieronder zie je ‘de buit’ in de vorm van twee outfits waarmee ik lekker de herfst/winter in kan. (Onder de foto’s link ik even naar de webshop voor het geval je de kledingstukken ook zou willen kopen.) Excuus voor de wat houterige houding op de foto’s, ik ben niet echt in de wieg gelegd voor modellenwerk zullen we maar zeggen 😉

positiemode shoplog positiejurkje mamalicious

Mama Licious Rib Dress € 44,95.

Met dit jurkje ben ik helemaal blij! Rishma trok het voor me uit het rek, zelf had ik dit waarschijnlijk niet uitgekozen vanwege de lengte, maar de lengte stond mij met mijn schamele 1.65 hartstikke goed. Voelde me met mijn dikke buik zelfs slank in de jurk. Ik denk dat ik deze jurk in de kraamweken ook nog met veel plezier kan dragen.

positiemode shoplog positiejeans mamalicious

Mama Licious Grey Skinny € 54,95Mama Licious Lace Top € 19,95Mama Licious Vest € 39,95

Heerlijke casual outfit die ik ook nog naar mijn werk zou kunnen dragen. De top heeft trouwens een heel mooi kant-detail die van de schouders doorloopt naar de bovenkant van de rug, zie de foto hieronder.

positiemode shoplog positietop detail

Als bedankje voor dit verslag op IkhouvanBeauty.nl kreeg ik (naast de leuke en gastvrije shop-ervaring) als kersje op de taart het prachtige geribde jurkje van leverancier Mama Licious gratis mee naar huis. Superleuk! (Voor de rest heb ik dus gewoon zelf betaald. Nee, wij beautybloggers krijgen heus niet ALLES gratis 😉 We wish!)

Mocht je zwanger zijn en in de buurt van Almere wonen (of op visite zijn), dan raad ik het je zeker aan eens langs te komen bij het Bolle Buikje. Een winkel met een ruim assortiment en waar je écht met zorg wordt geholpen, met recht een leuke ervaring in je zwangerschap. Woon je wat verder weg? Bekijk dan even de Bolle Buikje webshop, hier vind je allerlei leuke aanbiedingen op het gebied van positiemode.

 Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube