Real techniques prep and color lip set review

Real techniques prep and color lip set review

Enige tijd geleden kreeg ik de nieuwe prep and color lip set van Real techniques opgestuurd ter review. Deze set van mijn favoriete kwastenmerk is speciaal ontwikkeld voor het maken van een perfecte liplook. Ik testte de set uit. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Real techniques prep and color lip set review

De set bestaat uit vier lipkwasten en een mooie opbergkoker met een klein spiegeltje. Je koopt de set voor € 27,99 bij onder andere Boozyshop of The Makeup Spot. Op de achterkant van de verpakking staat vermeld waar welke kwast voor is bedoeld.

Real techniques prep and color lip set review handleiding

De koker met het roze design vind ik erg mooi. Daarbij is de koker ook lekker compact, waardoor je de kwastjes heel makkelijk kunt meenemen, zelfs in een kleine handtas. Handig voor het bijwerken van je lippen on the go! (En gebruikte lipkwastjes maken dankzij de opbergkoker je handtas niet vies!)

Real techniques prep and color lip set review koker

Zo ziet de complete set eruit als je hem uit de verpakking haalt:

Real echniques prep and color lip set review in koker

Een plaatje om te zien, toch?

Real techniques prep and color lip set review complete set

Van links naar rechts: de opbergkoker (met spiegeltje aan de bovenkant), lip lining brush, lip brush, lip smoothing brush en lip fan brush.

Ik moet eerlijk bekennen, ik ben (was) niet zo’n grootverbruiker van lipstick. Ik vind lippenstift vaak niet fijn voelen op mijn lippen of ik heb teveel velletjes op mijn lippen waardoor veel soorten lipstick mijn lippen niet mooier maken. Door deze set ben ik weer vaker lipstick gaan dragen.

Real techniques prep and color lip set review kwasten closeup

De kwast uit de set die voor mij het meeste toevoegt is de lip smoothing brush. (De ronde kwast.) Deze kwast is namelijk geschikt voor het scrubben/glad maken van je lippen, waardoor ik dus ook onderweg even snel de velletjes van mijn lippen weg kan halen. Hierdoor kan ik ook weer matte lipsticks dragen. Daarnaast vind ik de lip brush ook erg fijn om fel gekleurde lipstick mee aan te brengen. Een kwastje werkt nauwkeuriger dan een lipstick, bij intensere kleuren komt dat toch vaak erg nauw. De kwast dit voor mij het minste toevoegt is de fan brush, omdat ik eigenlijk nooit highlighter op/rond mijn lippen draag.

Conclusie

Bij spullen die ik krijg, vraag ik mezelf altijd af of ik het geld ervoor zou hebben betaald. Ik denk dat ik de set in eerste instantie niet zou hebben gekocht, omdat ik normaal gesproken niet zoveel lipstick draag. Nu ik de set heb ontdekt, draag ik weer vaker lipstick. Alleen daarom al is de set wat mij betreft de prijs waard. (Ik heb namelijk wel een aardige collectie lipsticks. Beter dat ik ze nu dus ook gebruik 😉 )

Voor nog geen drie tientjes krijgt je vier kwastjes en een koker die echt handig in gebruik is voor onderweg. (En lipstick werk je toch vaak wel even bij gedurende de dag…) De prijs/kwaliteit verhouding is wat dat betreft weer helemaal wat we gewend zijn van Real techniques. Verder is de set ook echt heel leuk om cadeau te doen aan een vriendin. Een aanrader dus wat mij betreft.

Wat vind jij van deze set?

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube