Review: Fotoketting van Names4ever.nl

Fotoketting van Names4ever review

Kennen jullie de fotoketting al? De naam verklapt het al 😉 Een sieraad waarop een kostbare herinnering is vereeuwigd. Names4ever.nl vroeg me of ik een sieraad wilde reviewen en daar zei ik geen nee tegen! Lees je mee?

Review fotoketting names4ever

In eerste instantie wilde ik eigenlijk een vingerafdruk sieraad laten maken. Helaas was het vangen van de vingerafdrukjes van mijn jongens geen eenvoudige klus. Het bleek zelfs een onmogelijke taak 🙁 De groefjes van hun vingertjes zijn gewoonweg niet diep genoeg. Ik heb (met dank aan tips van de contactpersoon) alles geprobeerd: stempelkussens, potloodslijpsel, stiften, verf etc. Maar het mocht niet baten. Dit sieraad ging aan mijn neus voorbij.

Fotosieraad

De contactpersoon opperde om een fotosieraad te laten maken. Na lang wikken en wegen (want er is nogal wat keus!) besloot ik een hartvormig model te kiezen, met geboortesteentjes en namen.

Fotoketting van Names4ever review website plaatje

(Klik hier voor de link naar dit specifieke sieraad!)

Omdat ik onwijs enthousiast ben over het resultaat, ga ik met dit artikel voor één keer afwijken van mijn regel dat ik mijn jongens buiten het beeld van mijn blog houd, ik ga ze namelijk (met een flinke dosis moedertrots) op de foto hieronder laten zien.

review fotoketting names4ever originele foto

Ik heb geen tweeling hoor 😉 Met Photoshop bewerkte ik deze foto van mijn bloedjes. Links zie je de oudste (Jim) en rechts de jongste (Luc). Beide jongens zijn op de foto´s slechts enkele minuten oud. Voor mij zeer kostbare herinneringen, momenten die ik nooit meer zal vergeten… <3

Het resultaat

Na ongeveer een werkweek kreeg ik de ketting thuisgestuurd. De ketting zat verpakt in een schattig cadeaudoosje.

Fotoketting van Names4ever review verpakking

Snel het doosje openmaken…

Fotoketting van Names4ever review ketting

Dolblij was ik! Wat een mooi resultaat! Natuurlijk vind ik het sowieso al een feest om naar foto’s van mijn kinderen te kijken, maar om mijn liefste schatten zo op een sieraad vereeuwigd te zien, dat vind ik wel echt heel bijzonder…Welke moeder wordt hier nu niet blij van?

De ketting die erbij zit kun je trouwens op twee lengtes afstellen. Ik draag hem meestal op de kortere stand.

Fotoketting van Names4ever review compleet

Op de website kun je bij sommige sieraden ook geboortesteentjes kiezen. Iedere geboortemaand heeft een andere kleur. Ik heb echter niet naar de maanden gekeken, maar kleuren gekozen die ik bij mijn jongens vond passen. Jim kreeg een blauwe steen en Luc een groene.

Fotoketting van Names4ever review closeup

Het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat ik op de een of andere manier had ik verwacht dat de hanger wat kleiner zou zijn. Ik moest daarom even wennen aan het formaat, want de ketting is wel aanwezig. (Ik draag meestal meer minimalistische sieraden.) Maar hij past eigenlijk bij al mijn outfits en ik krijg er echt enorm veel leuke reacties op. Iedere week krijg ik wel een opmerking over de ketting en ik show hem dan ook met trots! Ook Jim weet al precies welke baby hij is op de ketting; die met de ogen open.

Fotoketting van Names4ever review ketting om

Conclusie

Deze ketting heeft een waarde van € 159,95. Een kostbaar item, iets wat je natuurlijk niet iedere dag aanschaft of krijgt. Toch raad ik het zeker aan als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid (of als je jezelf gewoon even wil verwennen natuurlijk!) Ik denk dat je iedere moeder of oma met een dergelijk sieraad een groot plezier doet. Ik draag dit hartje in elk geval nu dagelijks met heel veel trots!

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube