Review: Les Couleurs De Noir Bronzer

Review Les Couleurs De Noir Bronzer

Een tijdje geleden werd ik benaderd door de Belgische webshop OnlinePharmaBox.be of ik wat wilde uitzoeken. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Aangezien ik nog een bronzer op mijn verlanglijstje had staan, besloot ik op zoek te gaan naar een mooie bronzer. Mijn oog viel op het Soft Touch Bronzing powder van Les Couleurs De Noir in de kleur 01 blondes. Benieuwd hoe deze me bevalt? Lees dan mijn review.

Review: Les Couleurs De Noir Bronzer

OnlinePharmaBox

Ik kende deze Belgische webwinkel nog niet. Eigenlijk is het een online apotheek, maar ze verkopen dus ook allerlei verzorgingsproducten en cosmetica. Het assortiment is echt enorm! Het was echt moeilijk om een keus te maken. Het leuke aan deze webshop is dat er ook veel merken voorbij komen die ik nog niet ken, zoals ook het merk Les Couleurs De Noir. Ik heb overigens ook nog een facewash uitgekozen, maar die wil ik eerst nog wat langer testen voordat ik daar een review van plaats.

Les Couleurs de Noir

Zoals ik al zei, had ik zelf nog nooit van dit merk gehoord. Na wat op Google te hebben gezocht, kwam ik er achter dat het een merk is dat kennelijk in apotheken wordt verkocht. Het is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Even een quote van de website van het merk:

Wij zijn er van overtuigd dat elke huid er prachtig kan uitzien. Daarom zijn al onze producten dermatologisch getest en gericht op het comfort en welbehagen van elke huid. Les Couleurs de Noir werkt met consulentes in de apotheek die een brede kennis van onze producten bezitten en u verder kunnen helpen in de keuze van een geschikt product.

Verpakking

Allereerst even een foto van de rest van het pakket, zonder de bronzer en de facewash:

Review Les Couleurs De Noir Bronzer proefmonsters

Ik kreeg namelijk een pakket vol met leuke proefmonstertjes en een handdoek. Echt een feestje om open te maken. Pluspunten voor OnlinePharmaBox dus. Nu op naar de bronzer!

Ik vind het doosje van deze bronzer van Les Couleurs De Noir heel erg mooi. Het is een simpel doosje, glanzend zwart met de initialen van het merk erop gedrukt. Aan de binnenkant vind je een spiegeltje.

Review Les Couleurs De Noir Bronzer dicht

Review Les Couleurs De Noir Bronzer open

Ik heb ook nog even een foto gemaakt van de achterkant van de verpakking, daar staan namelijk de ingrediënten op.

Review Les Couleurs De Noir Bronzer ingredienten

Swatche

Natuurlijk mag in deze review de swatch ook niet ontbreken.

Review Les Couleurs De Noir Bronzer swatch

De poeder voelt zijdezacht aan, het heeft echt een fijne structuur. Wel is hij vrij licht en een tikkeltje oranje. Toch vind ik de kleur wel mooi, aangezien ik niet van te heftige kleur houdt op mijn gezicht. Op deze manier kun je het poeder mooi subtiel aanbrengen.

Look

Ik vond het heel lastig om een goede foto te maken waarop je het effect van de bronzer ziet. Ik heb mijn best gedaan het een beetje te vangen, sorry dat ik een beetje mysterieus kijk op de foto 🙂 Ik hoop dat je kunt zien hoe de bronzer mijn gezicht meer diepte geeft.

Review Les Couleurs De Noir Bronzer look

Ik ben in ieder geval tevreden over het resultaat dat deze bronzer geeft in real life. Je kunt de kleur mooi opbouwen en hij brengt echt warmte aan mijn gezicht. Als ik ‘m een beetje naar boven toe uitblendt, heb ik ook niet per se blush nodig vind ik.

Conclusie

stersterstersterster leeg

Een mooi product die zijn werk goed doet! De kleur had van mij wel een tikkeltje koeler mogen zijn, dan was hij ook perfect geweest om te contouren. Zoals jullie weten ben ik streng, niet perfect betekent toch een ster minder. Daarom krijgt deze bronzer vier van de vijf sterren van mij.

De bronzer kost € 21,59 en is hier te bestellen.

Ken jij het merk Les Couleurs De Noir al?

P.s. Doe je al mee aan mijn Beautybloggersdag winactie? Meedoen kan nog tot en met 16 juli!

Deze review bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening niet, zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube