Shoplog: Aliexpress telefoonhoesjes

aliexpress telefoonhoesjes

Wie houdt er niet van shoppen bij Ali Express? Ik ben fan en heb er dan ook al heel wat spulletjes gescoord. Laatst toen ik fitbit bandjes kocht (deze zijn nog niet allemaal binnen, binnenkort laat ik ze zeker nog even zien) sloeg ik ook mijn slag bij de telefoonhoesjes. Deze zijn inmiddels wel binnen en vandaag laat ik mijn Aliexpress telefoonhoesjes aan je zien.

Aliexpress telefoonhoesjes

Ik heb op dit moment een roze iPhone 6s in mijn bezit. Het is mijn trouwe vriendinnetje, ze wijkt bijna nooit van mijn zijde. Uiteraard bel en app ik met haar, maar ik gebruik haar ook als navigatiesysteem, als camera voor mijn blog en als opslagapparaat voor de vele foto’s die ik maak van mijn lieve jongetjes. Mijn digi bff verdient daarom een goede bescherming. Omdat mijn lederen hoesje flink aan het verslijten was, vond ik het tijd voor een nieuw exemplaar. Ik besloot te bestellen bij ome Ali, dan hoefde ik niet zo kieskeurig te zijn en kon ik er lekker veel kopen 🙂

Hieronder de drie hoesjes die ik koos uit het enorme aanbod op Aliexpress. (Check de link om te kijken wat Ali allemaal heeft.) De hoesjes waren er allemaal binnen twee weken, dat is voor Alibegrippen best snel. Mijn telefoontje zit trouwens niet in de hoesjes op de onderstaande foto’s omdat ze dienst had als camera 😉

Blingbling cover

Mijn innerlijk ekstertje werd helemaal blij bij het zien van dit hoesje. De cover is gevuld met vloeistof, glitters, sterretjes en hartjes. Als je het hoesje beweegt, beweegt de inhoud mee. Onwijs leuk! Er is wel één nadeel, de cover is van hard plastic gemaakt. Hierdoor gaat hij wel makkelijk op de iPhone maar het verwijderen kost wel even wat moeite. De prijs: € 1,86.

aliexpress telefoonhoesjes blingbling hoesje

Cover met kantpatroon

Dit hoesje is flexibel en daarom ook makkelijk ‘aan en uit’ te doen. Mooi sexy pakje toch? Leuk ook dat je bij dit hoesje de roze achterkant van de iPhone erdoorheen kunt zien. Het hoesje kostte € 1,76.

aliexpress telefoonhoesjes kanten cover

Lederen omslaghoesje met vlinders

Dit hoesje heb ik momenteel in gebruik. Met € 5,54 was dit ook mijn duurste Ali-aankoop. Het hoesje is multifunctioneel en kan ook gebruikt worden als portemonnee. Persoonlijk gebruik ik ‘m daar niet voor. Ik vind het geen fijne gedachte dat ik ook mijn pasjes kwijt ben als mijn telefoon kwijt raakt of gestolen wordt. Ik bewaar wel mijn visitekaartjes in dit hoesje. De omslagcover voelt heel degelijk aan, flexibel en toch stevig. Het houdertje in de binnenkant is van flexibel plastic waardoor ik mijn foon heel makkelijk erin kan doen en eruit kan halen. En de afwerking is ook echt mooi met de gravures en de glimmertjes. Als ik even een piepklein beetje kritisch mag zijn: de magneetsluiting had ietsje sterker gemogen.

aliexpress telefoonhoesjes omslaghoesje voorkant achterkant

aliexpress telefoonhoesjes omslaghoesje

Conclusie

Ik ben geval helemaal blij met deze leuke hoesjes. Voor slechts een paar euro heeft mijn trouwe vriendinnetje verschillende leuke outfits erbij. De kwaliteit is echt prima – zeker als je kijkt wat je betaalt – en de hoesjes passen ook allemaal perfect. Ook de openingen voor de knopjes en de oplader zitten precies op de juiste plek.

Heb jij al eens telefoonhoesjes besteld via Aliexpress?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube