Shoplog Hema, Etos & Action

shoplog hema etos action

Op meerdere blogs heb ik de smartphone lensjes van Hema al voorbij zien komen. De meesten zijn er erg enthousiast over. Aangezien ik het superleuk vind om te fotograferen, graag betere foto’s wil maken en nog geen geld heb voor een spiegelreflex camera, ging ik met mijn kleine vriendje even shoppen bij de Hema. Daarnaast ging ik naar de Action voor wat spulletjes om mijn foto’s op te leuken en liep ik even binnen bij de Etos, want er was een 3=2 actie op de make-up van het eigen merk. In deze shoplog laat ik mijn aankopen zien. *

Hema Shoplog

Clip on lens set for smartphones

Bij de Hema ging ik allereerst op zoek naar de cameralensjes, dat was namelijk de hoofdreden dat we naar de stad waren vertrokken. Na even zoeken vond ik het doosje met de lenzen bij de schrijfwaren. De verkoopster vertelde me dat dit inmiddels de verbeterde versie van de set was, geen idee wat er anders aan is, maar dat klinkt wel al veelbelovend 🙂

shoplog hema etos action hema smartphone lenzen

shoplog hema etos action hema smartphone lenzen 2
In het pakketje zit een opbergzakje, een clip die je op je telefoon kunt plaatsen en drie soorten lenzen, namelijk een groothoeklens, een fish eye lens en een macro lens. Die laatste verwacht ik het meeste te gaan gebruiken. Ik ga er in ieder geval lekker mee experimenteren en hoop dat de foto’s die ik maak met mijn iPhone 6s er beter van worden!

Dit setje met lensjes kostte me € 5,00.

Oorbellen

Bij de sieraden nam ik deze schattige oorbelletjes mee. Ik vind die emerald-achtige kleur zo mooi! Normaal houd ik niet van (nep)gouden sieraden, maar ik vind het goud heel mooi passen bij deze groenige steentjes.

shoplog hema etos action oorbellen

shoplog hema etos action oorbellen closeup
Ik heb deze close-up gemaakt met het lenzensetje 🙂 Je moet heel dichtbij fotograferen en je camera goed stil houden, dus het is nog best even oefenen.

Deze oorbellen kosten € 3,00.

Metallic blauwe eyeliner

Bij de make-up zag ik deze eyeliner liggen. Het lijkt me heel leuk om een ooglook te maken met deze metallic blauwe eyeliner (nummer 75). Ik vind het nog wel een uitdaging, vooral omdat dit een eyeliner is met zo’n zacht kwastje. Daarmee vind ik het altijd best moeilijk een strakke lijn te trekken. Maar ik ga het binnenkort gewoon eens uitproberen.

shoplog hema etos action blauwe eyeliner

De eyeliner kost € 2,50 en is ook verkrijgbaar in zwart, grijs en groen.

Hema nagellak

Hema heeft altijd zulke mooie lakjes vind ik. Mijn oog viel direct op een flesje zachtroze nagellak met nummer 806. Bij de kassa vertelde de vriendelijke verkoopster me dat er een actie was, twee flesjes voor € 3,50 in plaats van € 5,00. Dus ik ging natuurlijk nog even een flesje uitzoeken. Ik koos voor een nudekleurtje met nummer 856, aangezien ik nog helemaal geen nudekleurige nagellak heb.

shoplog hema etos action nagellak
Ik betaalde in totaal € 3,50 voor deze twee lakjes.

Action Shoplog

Action decoratie spulletjes

Bij de Action kocht ik wat spulletjes om leukere foto’s te maken. Ik ben helaas mijn bonnetje kwijtgeraakt. Maar voor alles bij elkaar betaalde ik € 7,57.

shoplog hema etos action dienblad

Zo kocht ik dit houten dienblad. Ik denk dat het leuk is om producten hier op te leggen. Zo heb ik een beetje een neutrale achtergrond. Het hout oogt ook een beetje natuurlijk, denk dat dit me wel gaat helpen wat mooiere foto’s te maken.

shoplog hema etos action decoratie

Daarnaast kocht ik deze decoratieve spulletjes: een sliert met 40 ledlampjes, twee bakjes met zilverkleurige hangertjes en een parelketting.

shoplog hema etos action decoratie 2

Meteen maar even uitproberen… Euhm, ik was kennelijk nog niet helemaal wakker. Ik wilde namelijk witte ledlampjes, maar had niet gezien dat ik rode heb gepakt. Superdom, want het staat best duidelijk op de verpakking! Nou ja, misschien kan ik er nog wel wat mee. En anders moet ik binnenkort maar weer even kijken of ze ook witte lampjes hebben.

shoplog hema etos action decoratie 3
Zoiets als hierboven had ik in ieder geval in mijn hoofd. Ik kan er weer even mee vooruit.

Etos shoplog

Etos lipsticks

Bij de Etos was er een 3 halen is 2 betalen actie op de make-up van het eigen merk. Ik vind die vernieuwde verpakkingen van het Etos eigen merk erg mooi. Ik heb nog weinig make-up van de Etos, maar hoor er soms best goede verhalen over. Dus ik ging overstag!

shoplog hema etos action lipstick
Ik kocht deze drie lipsticks omdat ik graag zelf wat meer lipstick wil gaan dragen. Ik kocht twee moisterizing lipsticks in de kleuren Coral Charm Matte en Juicy Gossip. Ook kocht ik Long Lasting lipcolor in de kleur Cranberry Pink. Deze lipsticks ga ik binnenkort zeker even reviewen.

Met korting betaalde ik in totaal € 8,55. Niet slecht toch?

Naar welke winkels ga jij graag?

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht en heb geen geld gehad voor het reviewen van de producten.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube