Shoplog: make-up haul Beauty88.nl

shoplog beauty 88 makeup haul

Al enige tijd had ik zin om mijn make-up collectie uit te breiden. Uiteraard totaal niet nodig, want ik heb een flinke la vol met spullen, maar hè! Je bent een beauty lover of niet, toch? Als die zin bij me komt opzetten, ga ik meestal eerst andere beauty blogs lezen om te kijken wat er allemaal nieuw is en wat ik wil hebben om mijn ‘stash’ uit te breiden. Deze keer had ik mijn oog vooral laten vallen op de producten van het merk Makeup Revolution. Ik hoorde zoveel goede geluiden in de blogs en vlogs over de prijs-kwaliteitverhouding en na het uitproberen van het Day to Night palette, kon ik niet anders dan als een bezetene inslaan. Daarnaast bestelde ik ook een oogschaduwpalette van Sleek, want ook daar heb ik onwijs goede dingen over gehoord. Deze keer sloeg ik mijn slag bij de webshop Beauty88.nl.* Benieuwd wat ik heb gekocht? Bekijk dan mijn shoplog.

Shoplog

Ik heb de shoplog opgedeeld in drie stukken: gezicht, ogen en lippen. Deze keer heb ik dus erg veel (lees: bijna alles…) van Makeup Revolution besteld. Binnenkort komen er uiteraard ook artikelen over andere make-up merken online. Ik heb onder ieder product ook de link naar de webshop geplaatst. Dit is puur uit serviceoogpunt naar jullie toe, want ik heb geen relatie met de webshop of het merk Makeup Revolution en krijg er dus ook niet voor betaald.

Gezicht make-up

Ik had een tijdje terug nog nooit van highliter voor op je gezicht gehoord. Pas sinds ik fanatiek beautyblogs volg, kwam ik er achter dat er speciale producten voor zijn. Tijd dus om er eentje te bestellen. Ik bestelde de Vivid Baked Highliter peach highlights van Makeup Revolution voor € 3,99.

shoplog beauty88 makeup revolution highliter

Daarnaast wilde ik graag mijn blush collectie wat uitbreiden. De blushpaletten van Makeup Revolution vond ik er echt heel erg mooi uitzien. Ik heb nog een tijd getwijfeld tussen het Sugar and Spice palette en het Hot Spice palette, maar heb uiteindelijk toch voor de laatste gekozen. Ik ben vrij bleek ben en dacht dat de kleurtjes uit het Hot Spice palette daarom beter bij mij zouden passen. Dit palette kostte me € 7,99.

shoplog beauty 88 makeup revolution blusher palette

Oogschaduw paletten

Ik heb mezelf echt compleet laten gaan op het gebied van oogschaduwpaletten. Dit zijn echt mijn lievelingsproducten om te kopen en te reviewen. Het slaat nergens op, niemand heeft zoveel kleuren oogschaduw nodig natuurlijk, maar ik word er op de een of andere manier heel erg blij van.

Zo kocht ik de Makeup Revolution Iconic 1,2 en 3 palettes voor € 4,99 per stuk. Dit zouden dupes moeten zijn van de Urban Decay Naked paletten. Nummer 1 heb ik zelf gehouden, nummer 2 heb ik aan mijn bff cadeau gedaan omdat ik zo enthousiast was en wilde dat zij ook kennis zou maken met deze oogschaduw. Dus hieronder alleen een foto van het Iconic 1 en Iconic 3 palette.

shoplog beauty 88 iconic 1 iconic 3

Links het Iconic 1 palette en rechts het Iconic 3 palette.

Daarnaast heb ik het Iconic Pro 2 palette aangeschaft (ik zal even het merk niet meer noemen, tenzij het een ander merk is dan Makeup Revolution, anders lijkt het net alsof ik deze make-up verkoop 🙂 ) Ik heb hier veel goede dingen over gehoord en kan niet wachten om de oogschaduw uit te proberen. Bij dit palette zat ook het PRO 1989 kwastje. Ik betaalde € 8,49.

shoplog beauty 88 iconic pro 2

Het Flawless Matte palette kon ook niet ontbreken. Ik was al tijden op zoek naar goede matte oogschaduw en veel bloggers schreven goede reviews over dit product. Dus voor € 9,99 belandde ook dit palette in mijn winkelwagen. Ik ben ook al bezig met een review van deze oogschaduw, deze zal binnenkort online komen.

Makeup revolution flawless matte palette

En dan een palette van een ander merk: het Sleek I-Divine Enchanted Forest palette. Ook Sleek is veelbesproken in de wereld van de beautyblogger. Ik vond dat ik het ook eens moest uitproberen om te zien of het echt zo goed gepigmenteerd is. Ik heb lang gekeken naar de verschillende paletten maar mijn oog viel toch steeds weer op dit palette. De naam alleen al maakte me nieuwsgierig. Ook vond ik het leuk om een palette met wat meer kleur te bestellen in plaats van alleen maar natuurlijke kleurtjes. Dit product ga ik ook zeker nog reviewen.

Sleek idivne enchanted forest palette

Lipproducten

Ik ben (nog) niet echt een lipstick drager. Ik vind dat het bij mij snel in de lijntjes van mijn lippen gaat zitten, waardoor mijn lippen er niet aantrekkelijker uitzien. Ik hou wel van lippenbalsem en lipgloss. Omdat ik wat wilde experimenteren (ik ga binnenkort wat research doen naar handige hacks), heb ik de onderstaande drie producten gekocht.

I Heart Makeup Lip Lava in de kleur Tremor a € 3,95. Ik heb hier voor het beeld ook even een swatch van gedaan.

shoplog beauty 88 liplava

Makeup Revolution #Liphug When you came to me, een nude lipstick die mij € 2,95 kostte.

shoplog beauty 88 liphug lipstick

En als allerallerlaatste in deze haul, de Lip Power in de kleur It’s My Life. Dit is een lipstick en een lipgloss in één die je dus samen of apart van elkaar kunt dragen. De Lip Power kostte me € 2,99.

shoplog beauty 88 lip power

Reviews

Van een aantal producten die ik heb geshopt ga ik uiteraard een uitgebreide review maken! Heb je een voorkeur voor een bepaald product omdat je er nieuwsgierig naar bent? Laat het me dan gerust even weten via de comments hieronder of via social media. Heb je nog tips voor leuke webshops? Dan hoor ik deze ook graag van je.

* Deze blogpost is niet gesponsord, ik heb alle producten van mijn eigen geld gekocht en heb geen geld gehad voor het reviewen van de producten.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube