Sieraden van Jaoillerie

Sieraden van Jaoillerie

Een tijdje terug benaderde Amy van Jouvence.nl mij of ik misschien wat sieraden van haar eigen webshop Jaoillerie wilde ontvangen ter review. Dat leek me hartstikke leuk! Vandaag laat ik zien wat ik heb uitgekozen. Kijk je mee?

Sieraden van Jaoillerie

Allereerst vertel ik graag even wat meer over Jaoillerie. Jaoillerie spreek je uit als: sjoillerie en dat is Frans voor het woord sieraad. Heel toepasselijk dus. De sieraden worden voornamelijk gemaakt van (half)edelstenen, natuurstenen, glaskralen, schelpen, zoetwaterparels en Swarovski elements. Leuk detail is dat Amy al haar sieraden zelf maakt! Dat vind ik nou zo leuk, de sieraden zijn dus echt uniek.

Sieraden van Jaoillerie ingepakt
Zo kreeg ik het pakketje binnen.

En kijk daarbij eens even hoe de sieraden zijn verpakt… Het is toch geweldig om zo’n mooi pakketje te ontvangen? Het is duidelijk met zorg en liefde ingepakt en opgestuurd. Amy vertelde mij dat ze altijd haar pakketjes zo leuk inpakt voor haar klanten, dus niet alleen voor mij omdat ik er nu toevallig een artikel over schrijf.

Sieraden van Jaoillerie inhoud doos
En zo zaten alle sieraden ingepakt, in de kerstsfeer maar dan wat moderner.

Hieronder de unboxing van dit pakketje 🙂

Ball and Chain armband

Allereerst koos ik deze Ball and Chain armband met witte en groenige stenen. Voor deze armband moet je bij het bestellen wel even opgeven wat je polsomtrek is. De sluiting is wel een beetje een uitdaging in je eentje, maar met hulp van een vrijwilliger komt het goed 😉

sieraden van jaoillerie ball and chain 1

sieraden van jaoillerie ball and chain 2
Prijs: €7

Armband met swarovski element

Daarnaast koos ik deze armband met swarovski element. Ik houd van blingbling, dus hier werd ik meteen vrolijk van! Ik koos voor een steentje in de kleur White opal, dat past mooi bij de sieraden die ik eerder bij Lucardi uitkoos.

sieraden van jaoillerie swarovski elements 1

sieraden van jaoillerie swarovski elements 2
Prijs: €7

De armbanden staan trouwens ook erg leuk gecombineerd!
Sieraden van Jaoillerie beide armbanden

Tassenhanger/sleutelhanger

Daarnaast mocht ik nog een sleutelhanger/tassenhanger uitkiezen met swarovski element. Ik koos deze hanger met de tekst bff erop. Ik kreeg er meteen twee van Amy, dus de tweede gaat ook daadwerkelijk naar mijn bff 😉 Voor de tassenhanger koos ik de steen in de kleur light peach.

sieraden van jaoillerie bff hanger 1

sieraden van jaoillerie bff hanger 2
Prijs: €7

Jaoillerie kortingscode

Als klap op de vuurpijl mag ik van Amy ook nog eens een leuke kortingscode aan jullie geven. Met de code ikhouvanbeauty krijg je nu 15% korting op alles (geen minimum bestelbedrag) tot en met 23 december. Ben je dus op zoek naar een mooi en persoonlijk kerstcadeautje? Kijk dan zeker eens rond bij Jaoillerie.

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube