Spam je Blog #3

spam je blog

Ik ben nu alweer ruim een half jaar aan het bloggen en krijg nog steeds geen genoeg van het lezen van andere blogs. Maar, ik wil graag wel wat meer leesvoer! Dus, ik nodig je daarom weer uit om er lekker op los te spammen in weer een nieuwe editie van Spam je blog 🙂

Je blog spammen

Nog steeds maak ik bij andere bloggers graag gebruik van de mogelijkheid om eens ongegeneerd mijn blog te spammen. Reageren op artikelen vind ik uiteraard sowieso leuk, maar als ik zo nu en dan lekker vrij mag spammen om bezoekers mijn kant op te trekken, why not? Naast dat ik graag nieuwe blogs ontdek, geef ik jou ook graag de gelegenheid om gewoon lekker je blog te spammen.

Laat mij en mijn lezers hieronder weten waarom jouw blog zo leuk en bijzonder is. Hoe vaak blog je? Waar schrijf je het liefste over? En ben je ook te vinden op social media? We willen graag alles weten! Of zet eens een andere blog in het zonnetje waarvan jij vindt dat die de moeite van het bezoeken waard is.

Ik ben benieuwd of ik nog leuke blog-ontdekkingen doe. Uiteraard hop ik overal even langs.

Veel spamplezier!

ikhouvanbeauty kus

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube