Spam je blog #4

spam je blog

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de gelegenheid gaf om te spammen. Ik vond vandaag een mooie dag daarvoor. Nieuw leesvoer is voor mij namelijk altijd welkom en daarbij vind ik het zelf ook altijd wel leuk als ik ergens ongegeneerd mag spammen. Bij deze voor jou de mogelijkheid om iets over je blog, over jezelf of over een andere blog te vertellen die ik echt MOET lezen.

De vorige editie van Spam je blog leverde echt onwijs veel reacties op! Meer dan 35 zelfs. Ik ben dus heel benieuwd wat ik deze keer allemaal voor nieuwe blogs onder mijn neus krijg. Spread the word en spam er op los zou ik zeggen.

Veel spamplezier! Ik probeer bij iedereen sowieso even langs te gaan natuurlijk.

ikhouvanbeauty kus

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube